- 26 Mayıs 2022
- 73
- 81
- 38
Ya mahsallah cnm gözün aydın darısı tüm isteyenler değer normal daha 5 gün varken çok iyiHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Canım test güvenilir mi bilmiyorum emin olmak için avox varsa ondan da al yap eğer oda böyle çıkarsa bir kan ver çizgi baya belli görünüyorMerhaba kızlar, bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. Bugün(13 Eylül) predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yalancı pozitif veriyor diyorlar kafam karıştı sizce kan vermeli miyim? Birşeyler var mıdır
Eki Görüntüle 3643702
Ay çok silik görüyorum sankiKizlar bı bakar mısınız regle 6 gün var ben çok silik görüyorum
Aaay bence varMerhaba kızlar, bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. Bugün(13 Eylül) predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yalancı pozitif veriyor diyorlar kafam karıştı sizce kan vermeli miyim? Birşeyler var mıdır
Eki Görüntüle 3643702
ben regl sonrasi yolculuk falan yaptigim icin baslayamadim bugun musait olabildim bugun basladim normalde 2 eylul tahmini yumurtlama olarak düşünüyordum regli duzenime gore ama testim bugun pik çıktı 28 29 30 degerlendirdim 31 bos gectim 1 2 3 degerlendirip beklemeye geçeceğim insallah guzel sonuclar aliriz bakalim
Teşekkür ederim bu markayı bulursam bugün yarın sabah yaparımCanım test güvenilir mi bilmiyorum emin olmak için avox varsa ondan da al yap eğer oda böyle çıkarsa bir kan ver çizgi baya belli görünüyor
Evet bende öyle düşünüyorum ikisi birden yalancı değildir diye ve ilk saniyelerden hemen çıktı ama silik şekilde. Yumurtlamadan sonra kasık batması geçmedi sızı var sürekli ve 2 3 gün uyku hali geldi bel ağrısı ile birlikte ki bacağıma ağrı vuruyordu, fıtık diye düşündüm ama şu aralar hafifledi. Bu hafta içinde kasık batmasından uyandığımı hatırlıyorum o zaman şüphelenmeye başladım. Kasık batması geçmedi ara ara kendini belli ediyor sızı var hala. Bende hiç kasık batması bel ağrısı olmaz normalde kabız olurum karnım şişer göğüslerim hassaslasir regl olurum şuan kabiz değilim göğüslerimde birşey yok karnım normal. Sağ kasık batması hissediyorum bu arada.Aaay bence varbilmiyorum hangileri yalancı pozitiflik veriyor ama aay ikisi birden de vermez herhalde yaa. Belirtin var mı peki? Benim de bat 16 eylül ama hiiç belirtim yok ya test yapsam mı diyorum sonra da belirtim yok ki kesin yoktur diyorum yapasım gelmiyor
Umarım gönlünce olurEvet bende öyle düşünüyorum ikisi birden yalancı değildir diye ve ilk saniyelerden hemen çıktı ama silik şekilde. Yumurtlamadan sonra kasık batması geçmedi sızı var sürekli ve 2 3 gün uyku hali geldi bel ağrısı ile birlikte ki bacağıma ağrı vuruyordu, fıtık diye düşündüm ama şu aralar hafifledi. Bu hafta içinde kasık batmasından uyandığımı hatırlıyorum o zaman şüphelenmeye başladım. Kasık batması geçmedi ara ara kendini belli ediyor sızı var hala. Bende hiç kasık batması bel ağrısı olmaz normalde kabız olurum karnım şişer göğüslerim hassaslasir regl olurum şuan kabiz değilim göğüslerimde birşey yok karnım normal. Sağ kasık batması hissediyorum bu arada.
Pazartesi de regl olmazsam o zaman kan vereyim diye düşünüyorumUmarım gönlünce olurkan testi yaptırınca yaz buraya da
Ya burada güvenilir denilen markalar var dayanamıyorsan bence bir de onlarla dene. Acaba ben de test yapsam mı? Şimdi mi yapsam yarın sabahı beklesem mi ? Evde test olacaktı ama hiç yapmak gelmiypr içimden çünkü hiiiiç belirtim yok :)))Pazartesi de regl olmazsam o zaman kan vereyim diye düşünüyorumteşekkür ediyorum inşallah bakalım kendi kendimi kandırıyor muyum emin olamadım hala
Bulabilirsem avox alacağım ona iyi diyorlar )) ben gün içinde yaptığımda hiç birşey yoktu o yüzden psikolojik diye düşündüm 2 gün boyunca sabah silik çizgiyi görünce bir heyecanlandım ne düşüneceğimi şaşırdımYa burada güvenilir denilen markalar var dayanamıyorsan bence bir de onlarla dene. Acaba ben de test yapsam mı? Şimdi mi yapsam yarın sabahı beklesem mi ? Evde test olacaktı ama hiç yapmak gelmiypr içimden çünkü hiiiiç belirtim yok :)))
Avox var benim evde ama tabi erken gebelik testi değil zannetmiyorum olsa bile çıkmaz ama zaten bir de olmadığına o kadar eminim ki zaten nedense :) oysa ovülasyon testi ile takip ettim ve değerlendirdikBulabilirsem avox alacağım ona iyi diyorlar )) ben gün içinde yaptığımda hiç birşey yoktu o yüzden psikolojik diye düşündüm 2 gün boyunca sabah silik çizgiyi görünce bir heyecanlandım ne düşüneceğimi şaşırdımZaten erken test riske atmamak adına sabah yapılması daha iyi olur bence yarını bekle bende bugün bulursam yarın sabah yine test yapmayı düşünüyorum
Hanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
aynıyız inşallah regl olmayız yükselir değerimiz bende de dünden beri baya bel ağrısı varBugün bat günüm ama daha olmadım belirti de yok daha belki pozitif döner diye umudumu yitirmiyorum dün test yaptım negatif di pazartesi ye kadar olmazsam adet yapacam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?