Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Hanileyimm 70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Kuzuuummmmm çookkkk sevndimmmmm ayy saglkla alll kucagına kuzum gayet ıyı bence degerlern dahada yükselecek stres yapma sayıyı erken daha zaten, çok şükürrr Rabbim hayrlsıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh

Cooook tesekkur ederim benim burda heyecanima ortak oldunuz, benle birlikte sevindiniz etmez miyim hic, sizin de guzel haberinizi en kisa surede alacagiz hissediyorum
Aminnnn hadi inşallahhhh hepimiz hayrlı haberlerı verelım hep birlikte kızcelerr

çook şüküüür kuzuuum inşallah her şey yolunda gider, dua et benim için senin de güzel haberlerini en kısa sürede alacağız, kutlayacağız inşallah çoook dua edeceğim

çook şüküüür kuzuuum inşallah her şey yolunda gider, dua et benim için senin de güzel haberlerini en kısa sürede alacağız, kutlayacağız inşallah çoook dua edeceğim
Dualarımdasınn kuzum herkese dua edıyorum inşallah Rabbim hepimizn dualarnı kabul eylesın inşallah ALLAH razı olsun çiçeğim mm

ay ne çok sevindim ya rabbim hayırla huzurla mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yuvanıza hiç gölge düşmesin çok mutlu bir aileniz olsun inşAllah. hayırlı olsun bebeciğiniz
Yaaa ne kadar tatlısınız, ne güzel dualar bunlar amin inşallah içinizden geçen her şeyin en kısa sürede olmasını dilerim ben de
Kocaman sarılıyorum size

Benimde 27 eylul reglim bugun başıma ilk defa bir sey geldi bel agrisi ile uyandim laboboya gittim kan geldi reglime 14gun var şaşırdım yerlesme mi

Kizlar bı bakar mısınız regle 6 gün var ben çok silik görüyorum

Eklentiler

• 1000015272.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…