Ayyy beklenen mutlu haberrrr.Çokkkk güzel deger.Benim de 4-5 gun kala 83.5 cikmisti.Hem önemli olan artış.Kanla veya kaset test ile artışı takip edebilirsin.Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin saglikla kucagina al insallah.Hanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Var gibi canim baya belirgin.Hemen kan verip dogrulayabilirsinKızlar merhaba benim bat 15 Eylül test yaptım ama sabah ilk idrarla değil öğle saatinde 2 saat önce WC gitmişimdir predictor early sonuç böyle çıktı sizce pozitif mi iki gün önce kahverengi lekelenmem olmustu
Markası ne ovu.testinin.İnnovita ben de hayal kırıklığı yarattı.Bi koyu bi silik gibi cogu ayni renk gibi muhtemelen testler bozuk.Ben daha yeni pik yakalıyorum
2 gün bekleyip test yaparım diye düşünmüştüm onu beklemedende kan versem çıkarmı hiç tecrübeli oldugum konular değil kusura bakma lütfenVar gibi canim baya belirgin.Hemen kan verip dogrulayabilirsin
Niye kusura bakayım canim ilkte ben de bilmiyordum.İdrar testine yansıyan betahcg hormonu kanda kesin çıkar.Silik çizgi ilk 5 dakika içinde mi çıktı?2 gün bekleyip test yaparım diye düşünmüştüm onu beklemedende kan versem çıkarmı hiç tecrübeli oldugum konular değil kusura bakma lütfen
ilk yaptıgımda C çizgisi çıktı test yüzeyi pembeydi 3. dkda bu şekli aldı , hatta ilk an yüzeyi öyle pembe dağınık görünce yanlış bişey yaptım sandım atacaktım 3. dk da çizgiyi görünce atmadımNiye kusura bakayım canim ilkte ben de bilmiyordum.İdrar testine yansıyan betahcg hormonu kanda kesin çıkar.Silik çizgi ilk 5 dakika içinde mi çıktı?
Bazı testler yalancı pozitif çıkarıyormuş.Burada söylüyorlar bende olmadı hiç.Senin testin de sanki yalancı pozitife benzemiyor.Belirgin yani.Ne zamandır deniyorsunuz bebek için?ilk yaptıgımda C çizgisi çıktı test yüzeyi pembeydi 3. dkda bu şekli aldı , hatta ilk an yüzeyi öyle pembe dağınık görünce yanlış bişey yaptım sandım atacaktım 3. dk da çizgiyi görünce atmadım
İlk defa bu ay denedik , Amh değerim 1.84 çıktı bir yumurtamda dermoid kist varmış doktor düşün vs dedi bizde bir deneyelim oluyor mu dedik sanırım direk olduBazı testler yalancı pozitif çıkarıyormuş.Burada söylüyorlar bende olmadı hiç.Senin testin de sanki yalancı pozitife benzemiyor.Belirgin yani.Ne zamandır deniyorsunuz bebek için?
Tebrik ederim canı. Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Ben de Amh vs o değerlerden hic anlamıyorum.Gebeliği en kesin kan testi ile öğrenebilirsin.İdrar testleri bazen net sonuç vermeyebilir.Insallah hamilesindir.Kan testi yapınca bize de haber ver olur muİlk defa bu ay denedik , Amh değerim 1.84 çıktı bir yumurtamda dermoid kist varmış doktor düşün vs dedi bizde bir deneyelim oluyor mu dedik sanırım direk oldu
Ben de Amh vs o değerlerden hic anlamıyorum.Gebeliği en kesin kan testi ile öğrenebilirsin.İdrar testleri bazen net sonuç vermeyebilir.Insallah hamilesindir.Kan testi yapınca bize de haber ver olur mu
Hakkında hayırlısı canım.Ekim ayına ya nasip.Allah büyük.Hem bebise hem sağlığına kavuşacaksın insallah.Kızlar ben regl oldum bat 15 eylüldü normalde erken olmazdım ama sanrm fazla stres yaptım bu defa ondan erken oldum bidahaki aya inşallah nasipse benden bu ay paydos
Anladım.Hayırlısı olsun.Tek yumurtalım ile de hamile kalinabiliyor demek ki.Önemli olan yumurtanın yeterli büyüklükte kaliteli olması ve saglikli spermle buluşması.Acilde kan verirsen de hemen çıkar sonuç bilgin olsun.AMH yumurtalık rezerviymiş yaşıma göre çok azmış, bir kist yumurtalıgımı komple kaplamış yumruta üretemiyormuş sadece 1 yumurtam çalışıyormuş yani , ameliyat olmam gerekiyor hatta , gebeliği tarif eden bir değer değil yani
Bunun için i acile geldin demezler değil mi bana :) şuan işteyim ve çalıştıgım içinde ancak acilde kan verebilirim özele mi gitsem acabaAnladım.Hayırlısı olsun.Tek yumurtalım ile de hamile kalinabiliyor demek ki.Önemli olan yumurtanın yeterli büyüklükte kaliteli olması ve saglikli spermle buluşması.Acilde kan verirsen de hemen çıkar sonuç bilgin olsun.
Amin canım Allah razı olsunTabi ki ederimmgönlünüzden geçenin en güzeli en hayırlısı en hızlı şekilde olsun inşallah
Çoook teşekkür ederimAyyy beklenen mutlu haberrrr.Çokkkk güzel deger.Benim de 4-5 gun kala 83.5 cikmisti.Hem önemli olan artış.Kanla veya kaset test ile artışı takip edebilirsin.Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin saglikla kucagina al insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?