Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ve arkadaşlar bu bir sürü bir sürü takviye ilaç kullanan destekleyici haplar kullanan arkadaşlara soruyorum bu ilaçları özel hastane de ki doktorlar mi veriyor devlet hastanesi ve araştırma hastanesindeki doktorlara gittim folik asit harici hiç biri ilaç vermedi hsg çektir bakalım ona göre aşılama yapalım diyor direk yani bu normal mi? 1 yılı geçmiş hamilelik olmuyor ne bileyim biraz daha ciddiye alınmaz mi yani bende hsg çektirdim sonuçta hiç bi sorun çıkmadı ufak tıkanıklık varsa belki faydası olmuştur diyerek eşimle bi kaç ay kendimiz deneyelim olmazsa madem aşılama olsun dedik 3 aydır hsg sonrası deneme de başarısız ama ne bileyim ne yumurta takibi ne yumurta çatlıyor mu catlamiyor mu bakıyorlar hsg çektir sonra aşılama yapalım ben mi birseyleri eksik biliyorum bunları aşılama aşamasında mi yapacak hiç bisey anlamadım

Hanileyimm 70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Ayyy beklenen mutlu haberrrr.Çokkkk güzel deger.Benim de 4-5 gun kala 83.5 cikmisti.Hem önemli olan artış.Kanla veya kaset test ile artışı takip edebilirsin.Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin saglikla kucagina al insallah.

Kızlar merhaba benim bat 15 Eylül test yaptım ama sabah ilk idrarla değil öğle saatinde 2 saat önce WC gitmişimdir predictor early sonuç böyle çıktı sizce pozitif mi iki gün önce kahverengi lekelenmem olmustu

Eklentiler

• 1000039128.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 73
Var gibi canim baya belirgin.Hemen kan verip dogrulayabilirsin

2 gün bekleyip test yaparım diye düşünmüştüm onu beklemedende kan versem çıkarmı hiç tecrübeli oldugum konular değil kusura bakma lütfen
Niye kusura bakayım canim ilkte ben de bilmiyordum.İdrar testine yansıyan betahcg hormonu kanda kesin çıkar.Silik çizgi ilk 5 dakika içinde mi çıktı?

Niye kusura bakayım canim ilkte ben de bilmiyordum.İdrar testine yansıyan betahcg hormonu kanda kesin çıkar.Silik çizgi ilk 5 dakika içinde mi çıktı?
ilk yaptıgımda C çizgisi çıktı test yüzeyi pembeydi 3. dkda bu şekli aldı , hatta ilk an yüzeyi öyle pembe dağınık görünce yanlış bişey yaptım sandım atacaktım 3. dk da çizgiyi görünce atmadım

Bazı testler yalancı pozitif çıkarıyormuş.Burada söylüyorlar bende olmadı hiç.Senin testin de sanki yalancı pozitife benzemiyor.Belirgin yani.Ne zamandır deniyorsunuz bebek için?

Bazı testler yalancı pozitif çıkarıyormuş.Burada söylüyorlar bende olmadı hiç.Senin testin de sanki yalancı pozitife benzemiyor.Belirgin yani.Ne zamandır deniyorsunuz bebek için?
İlk defa bu ay denedik , Amh değerim 1.84 çıktı bir yumurtamda dermoid kist varmış doktor düşün vs dedi bizde bir deneyelim oluyor mu dedik sanırım direk oldu

İlk defa bu ay denedik , Amh değerim 1.84 çıktı bir yumurtamda dermoid kist varmış doktor düşün vs dedi bizde bir deneyelim oluyor mu dedik sanırım direk oldu
Ben de Amh vs o değerlerden hic anlamıyorum.Gebeliği en kesin kan testi ile öğrenebilirsin.İdrar testleri bazen net sonuç vermeyebilir.Insallah hamilesindir.Kan testi yapınca bize de haber ver olur mu

AMH yumurtalık rezerviymiş yaşıma göre çok azmış, bir kist yumurtalıgımı komple kaplamış yumruta üretemiyormuş sadece 1 yumurtam çalışıyormuş yani , ameliyat olmam gerekiyor hatta , gebeliği tarif eden bir değer değil yani
Ben de Amh vs o değerlerden hic anlamıyorum.Gebeliği en kesin kan testi ile öğrenebilirsin.İdrar testleri bazen net sonuç vermeyebilir.Insallah hamilesindir.Kan testi yapınca bize de haber ver olur mu

Kızlar ben regl oldum bat 15 eylüldü normalde erken olmazdım ama sanrm fazla stres yaptım bu defa ondan erken oldum bidahaki aya inşallah nasipse benden bu ay paydos

Kızlar ben regl oldum bat 15 eylüldü normalde erken olmazdım ama sanrm fazla stres yaptım bu defa ondan erken oldum bidahaki aya inşallah nasipse benden bu ay paydos
Hakkında hayırlısı canım.Ekim ayına ya nasip.Allah büyük.Hem bebise hem sağlığına kavuşacaksın insallah.Benim daha regle var sana katılmam muhtemel ama. Değerlendiremedik hic ovulasyonda da pik göremedim testler bozuk degilse.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Anladım.Hayırlısı olsun.Tek yumurtalım ile de hamile kalinabiliyor demek ki.Önemli olan yumurtanın yeterli büyüklükte kaliteli olması ve saglikli spermle buluşması.Acilde kan verirsen de hemen çıkar sonuç bilgin olsun.

Bunun için i acile geldin demezler değil mi bana :) şuan işteyim ve çalıştıgım içinde ancak acilde kan verebilirim özele mi gitsem acaba

Ayyy beklenen mutlu haberrrr.Çokkkk güzel deger.Benim de 4-5 gun kala 83.5 cikmisti.Hem önemli olan artış.Kanla veya kaset test ile artışı takip edebilirsin.Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin saglikla kucagina al insallah.
Çoook teşekkür ederim bugün awox yaptım tekrar koyulaşmış, yarın da kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…