Amınn canım benm tabıkı öyle umudumuzu kaybetmycez denemeye devam şimdilik ara verdık napalımHakkında hayırlısı canım.Ekim ayına ya nasip.Allah büyük.Hem bebise hem sağlığına kavuşacaksın insallah.Benim daha regle var sana katılmam muhtemel ama. Değerlendiremedik hic ovulasyonda da pik göremedim testler bozuk degilse.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Demezler canm ya çalştgnı ve randevu alamadgnı söylersin bakarlar gt senBunun için i acile geldin demezler değil mi bana :) şuan işteyim ve çalıştıgım içinde ancak acilde kan verebilirim özele mi gitsem acaba
SÖKÜLDÜ MÜ LEKE ŞEKLİNDE Mİ GELİYORKızlar ben regl oldum bat 15 eylüldü normalde erken olmazdım ama sanrm fazla stres yaptım bu defa ondan erken oldum bidahaki aya inşallah nasipse benden bu ay paydos
Demezler canm ya çalştgnı ve randevu alamadgnı söylersin bakarlar gt s
bakalım ya gidersem yada farklı test yaparsam size haber vereceğim kızlar çok sağolun desteğiniz içinDemezler canm ya çalştgnı ve randevu alamadgnı söylersin bakarlar gt sen
Teşekkür ederimmmmBelki bu ay gecikme yaşarsın.
Ins odur bugun az geldi peceteye silince geliyor sadeceOlabilir o gibi duruyor
Bndeki de sabah geldi daha gelmedi ya ne renk kahve mi pembe miIns odur bugun az geldi peceteye silince geliyor sadece
Peceteye acik.kirmizi ve cok acik kahverengu seklinde geliyor pede gelmiyor sadece leke birakiyorBndeki de sabah geldi daha gelmedi ya ne renk kahve mi pembe mi
Peceteye acik.kirmizi ve cok acik kahverengu seklinde geliyor pede
gelmiyor sadece leke birakiyor
Ne olur ne olmaz awox erken yaptim boyle çıktıBndeki de sabah geldi daha gelmedi ya ne renk kahve mi pembe mi
Yani ben görüyorum var gibi duruyor çok silikNe olur ne olmaz awox erken yaptim boyle çıktı
İlk fotoğrafta var gibi ama diğerlerinde yok benceNe olur ne olmaz awox erken yaptim boyle çıktı
Cok silik görünüyor ciplak ta da resimde belli etmek cok zorİlk fotoğrafta var gibi ama diğerlerinde yok bence
Söküldü canm normal regl olark gelyr kasıklarmda çok ağryr zaten yanı oldum ben erken olmasınıda strese baglyrm biraz fazla streslendım bu ay sağlk olsnSÖKÜLDÜ MÜ LEKE ŞEKLİNDE Mİ GELİYOR
Canm bende ilkinde gördüm gersnde görmedm sanki kaç gün var bataNe olur ne olmaz awox erken yaptim boyle çıktı
Yerleşme lekesı sureklı olmaz canm ama sadece pecetede diyorsun inşallah yerleşmedir rabbm hayrlı haberler nasip etsin inşallahIns odur bugun az geldi peceteye silince geliyor sadece
Bazı aylarda stresten dolayı vücut yumurta uretmiyormus o aylarda erken olabiliyormuş reglSöküldü canm normal regl olark gelyr kasıklarmda çok ağryr zaten yanı oldum ben erken olmasınıda strese baglyrm biraz fazla streslendım bu ay sağlk olsn
Olabılır canm ama strese çare bulamıoz işte elmzde değl gercekten hayrlısı böyleymiş napalım ıyı tarafından bakyrm erken olup erken devam edecem denemelere buda bi teselli çeşidiBazı aylarda stresten dolayı vücut yumurta uretmiyormus o aylarda erken olabiliyormuş regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?