Merhaba söyle benim durum ben adetten yeni temizlendim 1 hafta oluyor yani yeni adetime 15 14 gun var ama bu sabah tekrar cok az peceteye acik kirmizi kan geldi bende günlük ped taktim cok az geldi onada baska da gelen giden olmadi ilk defa basima geliyorYerleşme kanaması regl olmanız gereken günlerde olur.1-2 gün çok az olur.Açık pembe ya da kahverengi olur.Devamı gelmez.Bat ne zamandı sizin?Yumurtlama günündeki ilişkinin uzerinden kac gün geçti?
Birde bat 27 Eylül temizlendigimden beri 1 haftadir 2 gunde bir iliski oldu yeni döngümu beklerken bu sabah boyle birseyle karsilastim isteYerleşme kanaması regl olmanız gereken günlerde olur.1-2 gün çok az olur.Açık pembe ya da kahverengi olur.Devamı gelmez.Bat ne zamandı sizin?Yumurtlama günündeki ilişkinin uzerinden kac gün geçti?
Benim de aynı gün pazartesi yapcam cnm dpo kaç biliyor musunBat 19 olanlar ne zaman test yapmalı sizce
Benim döngüm 30 gün ama erken yumurtluyorum sanırım mesela 26 ağustos regl olup 6 eylül pik gördüm yumurtalamayıda hissettimBu ay hamilelik olmazsa laboquik almayı düşünüyorum.Sizin pcos gibi bir durum varsa bir ayda 2 yumurtlama olabiliyormuş.Mesela benim dongulerim ortalama 30-32 gündür.Pcos olan arkadaşım bazen 40 bazen 50-60 gün sürdüğü oluyor demisti.Bu kadar uzun sürelerde 2 kez yumurtlama olabiliyormuş
Tam yerleşme kanaması olabilecek günler27 Eylül
Yerleşme kanaması regl olmanız gereken günlerde olur.1-2 gün çok az olur.Açık pembe ya da kahverengi olur.Devamı gelmez.Bat ne zamandı sizin?Yumurtlama günündeki ilişkinin uzerinden kac gün geçti?
Yerleşme kanaması için internette döllenmeden sonra ki 6 ile 12 gün arası yazıyor amaYerleşme kanaması regl olmanız gereken günlerde olur.1-2 gün çok az olur.Açık pembe ya da kahverengi olur.Devamı gelmez.Bat ne zamandı sizin?Yumurtlama günündeki ilişkinin uzerinden kac gün geçti?
ayni sekilde esim dun sordu test yaptin mi diye dedim test yok bosver olmamasi daha strese giriyoruz sonra diyorCano dıo test ney gııı, tamam canm benm bata az kaldı zaten pazrtesı bat en ıyısı beklemek gerçekten strese o kdr gırmıosun test yapınca daha çok stres oluyorum ben
yaa bata kac gun varDün kan verdim kocaman bir sıfırı gördüm yine
cabim adetten temizlendikten hemen sonra basla pik gordugun günü ve ertesi gununu degerlendir ikinci idrarla yapacaksin 2 saat oncesinde sivi alimini birakacaksin ben tam pik gununu görmüştüm o gunu tek degerlendirebildim bat 16 eylul bekliyorumMerhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama 11 günde yapmaya başladım Adetime ile birlikte saydım ama bazıları direkt adeti biter bitmez yapıyor ama benim reglim 28 günlük periyotta ilerliyor nasıl yapıyorsunuz ovulasyon testini
Cnm geç yumurtladigin için silik olmuş olabilir ztn değer de 13 14. Gün yükselişte oluyormuş bende sabah ilk idara ile tekrarla ya yarın yada pazartesiKızlar selam, benimde sat 14 ağustos, bat 13 eylül bugün, geç yumurtlama yaşadım dpo 10 bugün awox silik çizgi çıktı ilk dakikada pembemsi ama bekledikçe daha silikleşti emin de olamıyorum ilk 5. Dakika sonuçları bunlar ilkini sabah ikincisini öğleden sonra yaptım sizce birşey varmıdır? İlk hamileliğimi daha belirgin bi silik çizgiyle bat günümde öğrenmiştim
Evet yarın ve pazartesi tekrar test yaparım canım geçen ay days doctor bana çok bariz iki testte net pembe çizgi vermişti reglm çok kısa sürdüğü için şüphelenmiştim meğer o marka sıkıntılıymış, bu ay bu sefer awox aldım ve korunmadık uzun zaman sonra ilk defa bakalım beklemedeyimCnm geç yumurtladigin için silik olmuş olabilir ztn değer de 13 14. Gün yükselişte oluyormuş bende sabah ilk idara ile tekrarla ya yarın yada pazartesi
Canım belirtin var mı bat ne zamanEvet yarın ve pazartesi tekrar test yaparım canım geçen ay days doctor bana çok bariz iki testte net pembe çizgi vermişti reglm çok kısa sürdüğü için şüphelenmiştim meğer o marka sıkıntılıymış, bu ay bu sefer awox aldım ve korunmadık uzun zaman sonra ilk defa bakalım beklemedeyim
Yumurtlama kanaması olabilir mi acaba?Yumurtlama dönemindesiniz çünkü.Hamilelik imkansız gibi söylediğinize göre.Önceki adet kanamanız her zamanki gibi miydi süresi ve miktarı.Merhaba söyle benim durum ben adetten yeni temizlendim 1 hafta oluyor yani yeni adetime 15 14 gun var ama bu sabah tekrar cok az peceteye acik kirmizi kan geldi bende günlük ped taktim cok az geldi onada baska da gelen giden olmadi ilk defa basima geliyor
Canım sol kasık bölgemde hafif batmalar oluyor ama regl ağrısı gibi değil onun dışında bi belirtim yok, 28-29 günlük bir döngüm var hep düzenlidir, uygulamaya göre 12 Eylül bat, ama benim 13 Eylül diye aklimda kalmış aslında 2 günlük gecikmedeyim yarın 3. Gün gecikme olacakmış şimdi kontrol ettimCanım belirtin var mı bat ne zaman
Ayy hadi inşallahCanım sol kasık bölgemde hafif batmalar oluyor ama regl ağrısı gibi değil onun dışında bi belirtim yok, 28-29 günlük bir döngüm var hep düzenlidir, uygulamaya göre 12 Eylül bat, ama benim 13 Eylül diye aklimda kalmış aslında 2 günlük gecikmedeyim yarın 3. Gün gecikme olacakmış şimdi kontrol ettim
Canım daha erken aynıyız benim de bat 19 yumurtlama 4 eylüldü pazartesi test yapmayı düşünüyorummerhaba bat 19 Eylül
5 Eylül yumurtlama günü 2 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirdik
Ama şu 1 haftadır kasık ağrısı ve baskı hissi , 2veya 3 kere gögüslerimde yanma , mide yanması ve bulanması ve baş ağrısı çekiyorum 12 eylülde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı testi erken mi yapmışım hamile alma ihtimalım var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?