Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Yerleşme kanaması regl olmanız gereken günlerde olur.1-2 gün çok az olur.Açık pembe ya da kahverengi olur.Devamı gelmez.Bat ne zamandı sizin?Yumurtlama günündeki ilişkinin uzerinden kac gün geçti?
Merhaba söyle benim durum ben adetten yeni temizlendim 1 hafta oluyor yani yeni adetime 15 14 gun var ama bu sabah tekrar cok az peceteye acik kirmizi kan geldi bende günlük ped taktim cok az geldi onada baska da gelen giden olmadi ilk defa basima geliyor

Yerleşme kanaması regl olmanız gereken günlerde olur.1-2 gün çok az olur.Açık pembe ya da kahverengi olur.Devamı gelmez.Bat ne zamandı sizin?Yumurtlama günündeki ilişkinin uzerinden kac gün geçti?
Birde bat 27 Eylül temizlendigimden beri 1 haftadir 2 gunde bir iliski oldu yeni döngümu beklerken bu sabah boyle birseyle karsilastim iste

Benim döngüm 30 gün ama erken yumurtluyorum sanırım mesela 26 ağustos regl olup 6 eylül pik gördüm yumurtalamayıda hissettim

kizlarr sat 27 agustos bat 19 eylül pcos yok döngüm 28 gün suan olarak reglime 6 gün var tam ovulasyon testi ile takip ediyorum 4 ve 5 eylülü cekmeyi unuttum ama siliklerdi 31 agustostan 5 eylüle kadar test yaptim sonra tatile ciktik 12 eylülde tekrar teste basldim biraz koyulasmaya baslamis bugün tekrar yaptim test ve tekrar pik olmus saka gibi normalde 2 eylül pikti 2 kere yumurtlamak mümkün mü ya

Eklentiler

• IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 56
  • A5BE05D7-22D2-4C86-BA88-6A5DD600D2C2.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 55
Cano dıo test ney gııı, tamam canm benm bata az kaldı zaten pazrtesı bat en ıyısı beklemek gerçekten strese o kdr gırmıosun test yapınca daha çok stres oluyorum ben
ayni sekilde esim dun sordu test yaptin mi diye dedim test yok bosver olmamasi daha strese giriyoruz sonra diyor

cabim adetten temizlendikten hemen sonra basla pik gordugun günü ve ertesi gununu degerlendir ikinci idrarla yapacaksin 2 saat oncesinde sivi alimini birakacaksin ben tam pik gununu görmüştüm o gunu tek degerlendirebildim bat 16 eylul bekliyorum

Kızlar selam, benimde sat 14 ağustos, bat 13 eylül bugün, geç yumurtlama yaşadım dpo 10 bugün awox silik çizgi çıktı ilk dakikada pembemsi ama bekledikçe daha silikleşti emin de olamıyorum ilk 5. Dakika sonuçları bunlar ilkini sabah ikincisini öğleden sonra yaptım sizce birşey varmıdır? İlk hamileliğimi daha belirgin bi silik çizgiyle bat günümde öğrenmiştim

Eklentiler

• IMG_8962.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8985.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Cnm geç yumurtladigin için silik olmuş olabilir ztn değer de 13 14. Gün yükselişte oluyormuş bende sabah ilk idara ile tekrarla ya yarın yada pazartesi

Cnm geç yumurtladigin için silik olmuş olabilir ztn değer de 13 14. Gün yükselişte oluyormuş bende sabah ilk idara ile tekrarla ya yarın yada pazartesi
Evet yarın ve pazartesi tekrar test yaparım canım geçen ay days doctor bana çok bariz iki testte net pembe çizgi vermişti reglm çok kısa sürdüğü için şüphelenmiştim meğer o marka sıkıntılıymış, bu ay bu sefer awox aldım ve korunmadık uzun zaman sonra ilk defa bakalım beklemedeyim

Canım belirtin var mı bat ne zaman

Yumurtlama kanaması olabilir mi acaba?Yumurtlama dönemindesiniz çünkü.Hamilelik imkansız gibi söylediğinize göre.Önceki adet kanamanız her zamanki gibi miydi süresi ve miktarı.

Benim bildiğim regl dönemine yakın günlerde oluyormus.Belki en fazla 6-7 gün önce.Regle 14-15 gün kala yerleşme kanaması gören duymadım.Belki yaşayan biri varsa yazar.Ben 2 gebeligimde de yerleşme kanaması yaşamadım.

merhaba bat 19 Eylül
5 Eylül yumurtlama günü 2 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirdik
Ama şu 1 haftadır kasık ağrısı ve baskı hissi , 2veya 3 kere gögüslerimde yanma , mide yanması ve bulanması ve baş ağrısı çekiyorum 12 eylülde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı testi erken mi yapmışım hamile alma ihtimalım var mı

Canım belirtin var mı bat ne zaman
Canım sol kasık bölgemde hafif batmalar oluyor ama regl ağrısı gibi değil onun dışında bi belirtim yok, 28-29 günlük bir döngüm var hep düzenlidir, uygulamaya göre 12 Eylül bat, ama benim 13 Eylül diye aklimda kalmış aslında 2 günlük gecikmedeyim yarın 3. Gün gecikme olacakmış şimdi kontrol ettim

Ayy hadi inşallah akıntıda değişiklik oldu mu yumurtlamadan sonra benim bi kere beyaz krem gibi saonrasında sarımsı sıvı akıntım oldu geçti ama daha bat 19u

Canım daha erken aynıyız benim de bat 19 yumurtlama 4 eylüldü pazartesi test yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…