Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Lütfen banada yardım edin çaresizim iki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim ultrason ve tahlillerde sorun yok bu ay ovulasyon takip ediyorum testi yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250914_142741_1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar merhaba bat 15 Eylül,
Yumurtalamadan 3-4 gün sonra göğüs hassasiyetim vardı asla uçlarında bir şey olmadı normalde uçlarında olurdu. Baş dönmesi ve ara ara akıntı da eşlik etti. 3 Eylül eylülde çatlamam oldu her günü değerlendirdik. Bugün test yaptım ama negatifim siz de durumlar nasıl?

bat 19 Eylül 12 eylülde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün rüyamda hamileydim ve erkek çoçuğum oluyordu emzirmeye çalışıyordum ama ben süpriz yapacaktım ne ara doğdu ya bu diyorum emzirmeye çalışırken sağ gögüsümden süt içiyordu bugün de kahverengi akıntım geldi adete son 5 gün acaba rüyamda gördüğüm bebek gerçek mi hamilemiyim acaba

Ay o ne güzel rüyaaa. İnşallah vardır rüyanıza yansımıştır. Uyandıktan sonra büyük bir boşluk kaplıyor içinizi bilirim. Haber verin eğer gebe kalmışsanız bu ay

Az once kan verdim dogru sonuc veriyor mu bilmiyorum ama bekleyip göreceğiz kanama geldi diye verdim normalde 13 gun var

Ay o ne güzel rüyaaa. İnşallah vardır rüyanıza yansımıştır. Uyandıktan sonra büyük bir boşluk kaplıyor içinizi bilirim. Haber verin eğer gebe kalmışsanız bu ay
İnşallah haber veririm sizce ne zaman gebelik testi yapıyım 19 eylülü mü beklesen erken yapsam mı

İnşallah haber veririm sizce ne zaman gebelik testi yapıyım 19 eylülü mü beklesen erken yapsam mı
Ben meraklı bir insanım günde 1 kere olacak şekilde yaparım adetime 6 gün kala başlayıp. Siz beklerim diyorsanız bekleyin adet gününüzü. Ben yapmayınca strese giriyorum yapınca en azndan yok geç döllenmedir yok erken yaptm dye dye avutabiliyorum kendiimi. Şmdi 7 gün kaldı test sipariş ettm tahminimce yarın gelir başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…