Merhaba, bana da var gibi geldi :) Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırsınız. Belirtileriniz var mı?Eki Görüntüle 3645657 merhaba arkadaşlar Lütfen bakarmısınız
Biri LH biri HCG testi ama idrar testi olan erken gebelik deyil normal gebelik testi ve adetime 3 gün var ayrıca ilk idrarla yapmadım ve
yapar yapmaz 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ve öyle çektim aradan 5 dakika geçti şimdi çok daha belirgin test markası innovita hiç anlamıyorum hamile miyim acaba test yüklenince silikleşe bilir ama gözle baya baya gözüküyor
Çok teşekkür ederim hayır yok adet belirtilerim var sadece ama sanki böbreyime sancı girdi 1-2 defa farklı sadece bu oldu ve 1-2 gün baş ağrım oldu bilemiyorum hamilelikmi ama çok heyecanlıyımMerhaba, bana da var gibi geldi :) Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırsınız. Belirtileriniz var mı?
Benm 1 gün sonra sabah 8de çıkmıştı canım sağlık ocağından verdiğim o yüzden cuma acilden vermeyi düşünüyorum , özelde verdiğim 1 saate çıkmıştıAynen inşallah hayırlı sonuç olsun sağlıklı hayırlı evlat ise olsun hep öyle dua ediyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin acaba kan sonucu bugün düşer mi e nabiza arada bir bakıyorum ama daha yok sağlık ocağına verdim
Yarın ola hayır ola bakalım beklicez ztn kaç gündür ha oldum ha olacam bekledim biraz daha beklerimBenm 1 gün sonra sabah 8de çıkmıştı canım sağlık ocağından verdiğim o yüzden cuma acilden vermeyi düşünüyorum , özelde verdiğim 1 saate çıkmıştı
merhaba. son adet tarihimiz ve regl dongumuz ayni :) ben de 32 33 gunde bir regl oluyorum ve son adetim 16 agustos. evde idrar testinde pozitif oldugumu ogrendim. fakat yurtdisinda yasiyorum ve malesef burada kafamiza gore gidip kontrol olamiyoruz. 12 haftalikken cagiriyorlar. gelismelerinizi benimle de paylasir misiniz?Ben çok erken öğrendim, silik çizgi adet tarihimden 7 gün önce çıktı idrar testinde. 5 gün önce kan verdim onda çıktı. Regl tarihim normalde önümüzdeki çarşamba günü. Ebe hanımın dediğini göre 2 günde bir test ile beta hcg yükselmesine bakmak istiyorlar. Benim ilk kan testim cuma yapıldığı için, 2 gün geçmiş oldu haftasonuyla. Beni bir de yarın sabah çağırdılar. Eğer 48 saatte iki katına çıkacak şekilde yükselmişse, kadın doğum doktoruna yönlendireceğiz dedi. Bence 6-7. Haftayı beklemeyin, çünkü bu arada tiroid vb gibi diğer önemli değerlerinize de bakılıyor. Eğer bir sorun yaratacak durum varsa daha hızlı aksiyon alınmalı. Kese dışında başka şeylere de bakılıyor özetleben şahsen önümüzdeki cumartesi günü doktora gitmeyi planlıyorum 5. Haftanın ilk günü olacak hesaplarıma göre.
Anladım canım tesekkurlerHayır kuzum erken değil ultra hızlı gebelik testiymiş zaten 1 dakikada çıktı çizgi
Hayır kuzum erken değil ultra hızlı gebelik testiymiş zaten 1 dakikada çıktı çizgi
Farkı ne bunların ben bebe time yaptım kaset miydi acabaHayır kuzum erken değil ultra hızlı gebelik testiymiş zaten 1 dakikada çıktı çizgi
Canım valla işte en son testte önce pozitif sonra negatif görünce bi daha hiç test yapmadım. Bat dündü benim gelen giden yok Herhangi regl belirtisi de yok öyle bariz bir gebelik belirtiside yok bugün böyle kremsi akıntı geldi ic çamaşırımaNe yaptın canım merak ettim
Gayet görünür şekilde var inşallah kanda da çıkarEki Görüntüle 3645657 merhaba arkadaşlar Lütfen bakarmısınız
Biri LH biri HCG testi ama idrar testi olan erken gebelik deyil normal gebelik testi ve adetime 3 gün var ayrıca ilk idrarla yapmadım ve
yapar yapmaz 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ve öyle çektim aradan 5 dakika geçti şimdi çok daha belirgin test markası innovita hiç anlamıyorum hamile miyim acaba test yüklenince silikleşe bilir ama gözle baya baya gözüküyor
Allah gönlünce versin canim.Kac aydır deniyosunuzÇok heyecanlı ya bakalım bu ay umutluyum inşallah olur ya
Tebrikler.Hamilesiniz buyuk ihtimal.Kan verirseniz net çıkar.Eki Görüntüle 3645657 merhaba arkadaşlar Lütfen bakarmısınız
Farkı mesela diğer testlerde 3-4 dakikaya belirir bazen ikinci çizgi ama bunda 30-40 saniyeye belirdi hızlı oldu yaniFarkı ne bunların ben bebe time yaptım kaset miydi acaba
Çok teşekkür ederim inşAllah çıkarGayet görünür şekilde var inşallah kanda da çıkar
Çok teşekkür ederim inşAllahTebrikler.Hamilesiniz buyuk ihtimal.Kan verirseniz net çıkar.
Evet yazacagim canim demedi bir sey sadece adetin gecmemis dedi bekle ama şöyle bir sey var tam yumrtlama günlerinde kanama ve lekelenme oldugu icin ben o günler ilskiye giremedim ne yaptıysam temizlemdikten sonra ilk 5 6 gunHımm anladım en azindan kotu bisey olmadigini ogrenmis oldun..Muayene ettiyse rahim kalinlasmaya başlamış falan diyebilirdi.O yüzden dedim.Zaten adetine 10 gün varsa yumurtlama dönemini henüz gecmis olmalısın gebelik daha olusmamista olabilir.Bekle bakalım inşallah güzel sonuçlanır.Testlerde de silik cizgi gormustun sanirim.Gercekten meraktayim senin durumunu.Yazarsin zaten buraya değil mi?
Bu 7. AyımızAllah gönlünce versin canim.Kac aydır deniyosunuz
Evet aynen öyle Rabbim hayırlısını versinÇok karışık ya tamamiyle nasip meselesi elden hiç bir şey gelmiyor ben ovulasyonda ilk piki gördüğümde çatlama günü kasığımda sancı hissettim o gün sanmıştım
Kan testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzÇok teşekkür ederim inşAllah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?