Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ama her gebelik bir olmazki canım stres yapma bu kadar üzmede kendini kan sonucu çıkınca netleşecek herşey , bulantı stresten olabilir hormondan olabilir benimde bulantılarım arttı ama regl devam ediyor karman çorman haldeyim ama düşünmemeye çalışıyorum cuma bir daha kan vereceğim

Aynen inşallah hayırlı sonuç olsun sağlıklı hayırlı evlat ise olsun hep öyle dua ediyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin acaba kan sonucu bugün düşer mi e nabiza arada bir bakıyorum ama daha yok sağlık ocağına verdim

merhaba arkadaşlar Lütfen bakarmısınız
Biri LH biri HCG testi ama idrar testi olan erken gebelik deyil normal gebelik testi ve adetime 3 gün var ayrıca ilk idrarla yapmadım ve
yapar yapmaz 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ve öyle çektim aradan 5 dakika geçti şimdi çok daha belirgin test markası innovita hiç anlamıyorum hamile miyim acaba test yüklenince silikleşe bilir ama gözle baya baya gözüküyor

hayirli olsun canim net gorunuyor kan ver

Net var bence de kan ver istersen

bariz görünüyor canım kan testi ver yada günlük evde test yapıp kontrol et koyulaşıyor mu

Evet canım hamılesın teste göre barız cıkmıs

Daha 3 gün var ya tereddüt ediyorum erken gebelik testi de değil yana acaba bozukmu diye içim içimi yiyor
sizinle aynıyız benimde bata üç gün var erken gebelik testinde sizinki gibi bende öğleden sonra yaptım çıktı sabah ilk idrarla yeniden deneyeceğim geçen ay aynı testten yapınca hiç hayal çizgi çıkmamıştı bu sefer yaptığımda çıktı

Ay ne güzel inşallah vardır ikimizdede sabah ilk idrarla yapıcam bakalım ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…