• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kizlar en son reglim 22 agustosta başladı 26 si bitti korunmasız ilişkiler oldu ama yeni test almıştım laboquick marka denemek amaçlı yaptım bu sabah öylesine ama böyle çıktı yanlıştir galiba 🙄

Eklentiler

• IMG_20250905_112456.webp
    IMG_20250905_112456.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 85
Kizlar en son reglim 22 agustosta başladı 26 si bitti korunmasız ilişkiler oldu ama yeni test almıştım laboquick marka denemek amaçlı yaptım bu sabah öylesine ama böyle çıktı yanlıştir galiba 🙄
tam kurudugu hali var mi goz yanilmasi mi yasiyorum bilmiyorum hafif bi golge gördüm gibi gozle daha bet gorulur tabi bide henuz erken dongu suren kisa mi canim

Olmadım canım inşallah vardır kuruma gibi bir çizgi vardı awoxta bn ilk defa gördüm böyle bir çizgi bnde hiç kuruma çıkmamıştı
Awoxta kuruma olduğunu hiç duymadın aksini söylüyor herkes belki vardır inşallah adet gecikmenin kaçındı günündesin testi tekrarla istersen

Awoxta kuruma olduğunu hiç duymadın aksini söylüyor herkes belki vardır inşallah adet gecikmenin kaçındı günündesin testi tekrarla istersen
2 canım 31 Ağustos'ta uçuk pembe çok az akıntı oldu ChatGPT eğer o implantasyonsa 5 gün erken diyor 7. Günde tekrarla dedi o zamana kadar gelmezse tekrarlarım inşallah vardır midem sürekli yanıyor

2 canım 31 Ağustos'ta uçuk pembe çok az akıntı oldu ChatGPT eğer o implantasyonsa 5 gün erken diyor 7. Günde tekrarla dedi o zamana kadar gelmezse tekrarlarım inşallah vardır midem sürekli yanıyor
İnşallah canım bence vardır ya ama kısmet nasip kendine dikkat et bu süreçte Rabbim büyüktür

Yok mu aramiza katilan arkadaslarrr
Kızlar selam beni de yazın bat 22 Eylül pazartesi 8 Eylül aşılamam olacak büyük ihtimal yarın kontrole gideceğim. Geçen ay ilk aşılamam yapıldı tutmadı maalesef sorunda yok diyor doktor sebepsiz inferlite pcos görünümü var bende ama regl düzenli. İnşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz güzel haberler alırız😍

Kızlar selam beni de yazın bat 22 Eylül pazartesi 8 Eylül aşılamam olacak büyük ihtimal yarın kontrole gideceğim. Geçen ay ilk aşılamam yapıldı tutmadı maalesef sorunda yok diyor doktor sebepsiz inferlite pcos görünümü var bende ama regl düzenli. İnşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz güzel haberler alırız😍
Hoşgeldin canım Rabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize💫

İyi geceler kızşar kimler naptı giremedim dünden beri az kaldı bat a Son 9 gün bakalm

benim ayni zamanda baslayip ayni zamanda bitmis dongunuz kac gun acaba bazen testler yanlis cikarabiliyor 28 gunluk dongunuz varsa yumurtlama doneminde olmaniz gerekiyor

Back
X