- 17 Şubat 2025
- 599
- 258
- 18
- 25
Test negatif çıktı canımAmin canım inşallah çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test negatif çıktı canımAmin canım inşallah çok geçmiş olsun
tam kurudugu hali var mi goz yanilmasi mi yasiyorum bilmiyorum hafif bi golge gördüm gibi gozle daha bet gorulur tabi bide henuz erken dongu suren kisa mi canimKizlar en son reglim 22 agustosta başladı 26 si bitti korunmasız ilişkiler oldu ama yeni test almıştım laboquick marka denemek amaçlı yaptım bu sabah öylesine ama böyle çıktı yanlıştir galiba![]()
Benimde bat 10 eylül10 eylüllll
Yaaa çok üzüldüm peki regl oldun mu canım belki hala ihtimal vardirTest negatif çıktı canım
Olmadım canım inşallah vardır kuruma gibi bir çizgi vardı awoxta bn ilk defa gördüm böyle bir çizgi bnde hiç kuruma çıkmamıştıYaaa çok üzüldüm peki regl oldun mu canım belki hala ihtimal vardir
Awoxta kuruma olduğunu hiç duymadın aksini söylüyor herkes belki vardır inşallah adet gecikmenin kaçındı günündesin testi tekrarla istersenOlmadım canım inşallah vardır kuruma gibi bir çizgi vardı awoxta bn ilk defa gördüm böyle bir çizgi bnde hiç kuruma çıkmamıştı
2 canım 31 Ağustos'ta uçuk pembe çok az akıntı oldu ChatGPT eğer o implantasyonsa 5 gün erken diyor 7. Günde tekrarla dedi o zamana kadar gelmezse tekrarlarım inşallah vardır midem sürekli yanıyorAwoxta kuruma olduğunu hiç duymadın aksini söylüyor herkes belki vardır inşallah adet gecikmenin kaçındı günündesin testi tekrarla istersen
İnşallah canım bence vardır ya ama kısmet nasip kendine dikkat et bu süreçte Rabbim büyüktür2 canım 31 Ağustos'ta uçuk pembe çok az akıntı oldu ChatGPT eğer o implantasyonsa 5 gün erken diyor 7. Günde tekrarla dedi o zamana kadar gelmezse tekrarlarım inşallah vardır midem sürekli yanıyor
Kızlar selam beni de yazın bat 22 Eylül pazartesi 8 Eylül aşılamam olacak büyük ihtimal yarın kontrole gideceğim. Geçen ay ilk aşılamam yapıldı tutmadı maalesef sorunda yok diyor doktor sebepsiz inferlite pcos görünümü var bende ama regl düzenli. İnşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz güzel haberler alırızYok mu aramiza katilan arkadaslarrr
Rabbim büyük ondan istiyoruz elbet bizlere de nasip edecek hayırlısıyla yarın bir evime gideyim testi tekrarlıycam birkaç gün sonra artık nasipİnşallah canım bence vardır ya ama kısmet nasip kendine dikkat et bu süreçte Rabbim büyüktür
Hoşgeldin canım Rabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimizeKızlar selam beni de yazın bat 22 Eylül pazartesi 8 Eylül aşılamam olacak büyük ihtimal yarın kontrole gideceğim. Geçen ay ilk aşılamam yapıldı tutmadı maalesef sorunda yok diyor doktor sebepsiz inferlite pcos görünümü var bende ama regl düzenli. İnşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz güzel haberler alırız![]()
Kızlar 15 Eylül bat bugün Pik noktasına yakın geldi bu kadar geç Pik olma normal mi?Yok mu aramiza katilan arkadaslarrr
Gerçekten bayagı geç olmuş her zaman böylemi yoksa bu defamı geç oldu pik canmKızlar 15 Eylül bat bugün Pik noktasına yakın geldi bu kadar geç Pik olma normal mi?
benim ayni zamanda baslayip ayni zamanda bitmis dongunuz kac gun acaba bazen testler yanlis cikarabiliyor 28 gunluk dongunuz varsa yumurtlama doneminde olmaniz gerekiyorKizlar en son reglim 22 agustosta başladı 26 si bitti korunmasız ilişkiler oldu ama yeni test almıştım laboquick marka denemek amaçlı yaptım bu sabah öylesine ama böyle çıktı yanlıştir galiba![]()
İlk kez bu ay ovulasyon kullanıyorum o yüzden inanın hiç bilmiyordumGerçekten bayagı geç olmuş her zaman böylemi yoksa bu defamı geç oldu pik canm
Yakın, birkaç gün deneyinEki Görüntüle 3641116
Kızlar pik mi ben anlayamıyorum ?
Hadi inşallah güzel bir haber verirsinRabbim büyük ondan istiyoruz elbet bizlere de nasip edecek hayırlısıyla yarın bir evime gideyim testi tekrarlıycam birkaç gün sonra artık nasip