• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

belki biraz saçma bir tavsiye olacak ama halk arasında şifacı teyzeler var ya işte göbek düşünce çeken, çıkığı yerine takan falan. yıllar önce teyzemde de böyle sebepsiz olmuyordu gebelik, bir yaşlı şifacı teyzeye gidip kasıklarını çektirtti o ay hamile kaldı. eğer bir süre deneyip bizim de sebepsiz olmazsa ben de kasıklarımı çektireceğim o teyzeye. daha bizim denediğimiz ilk ayımız o yuzden böyle bir aksiyona girişmedim daha 😅
Aaaa hiç öyle bisey duymadım eğer denk gelirsem kasıkçı falan deneyebilirim hersey bi umut artık şuan hayıt tohumu çayını içiyorum tavsiye üzerine

Çok pardon d mannoz nedir :(
D mannoz fruktoz gibi bir seker molekulu aslinda ama vucutta kullabilamadigi icin şeker hastaları bile kullanabiliyor. Mantığı idrar kesesinde koruyucu bir tabaka olusmasini sagliyor böylelikle enfeksiyon yerlesemiyor. Cranberry (kizilcik) da d mannoz iceriyor. İkisi ayni anda gereksiz olabilir ama birinden birini tercih edebilirsiniz. D mannoz turkiyeye yeni yeni geldi secenek biraz az. doktorunuza mutlaka danışın. Ben cranbeery kullaniyorum. Ozellikle yanma hissettiysem bir kac gun akşamları içip yatıyorum. İlk gun de bir tane canephron iciyorum. Canepron da arastirinca görürsünüz bitkisel bir ilac. İdrar yolu enfeksiyonunun antibiyotiksiz tedavisi olarak geciyor. Açıkçası antibiyotik bende kroniklestirdi bu hastalığı. Ne xaman antibiyotik icsem 1 ay sonra tekrarliyor. Ne kadar bitkisel de olsa böbreklerde bir karşılığı var. Doktora danismak faydali olacaktir.

Kızlar merhaba benim adet tarihim de 28 Eylül. 12 Eylül pik 13 Eylül çatladı bugün Dpo 2 deyim bakalım. Bu ay gün aşırı yapmadık valla gün aşırı yaptık geçen aylarda olmadı. Bu sefer her gün değerlendirdim 😀 inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile mutlu haberleri alırız 😇😇

Eklentiler

• IMG_78312B93-2620-4955-8DFC-8EE946CE3DC1.webp
    IMG_78312B93-2620-4955-8DFC-8EE946CE3DC1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
Kizlar bişey sormak istiyorum dün pike yakim gördüm ovulasyon testinde eşim gideceği için değerlendirdim ama tam pik değildi eşim gitti bugün ovulasyon testi yaptım pik 🥹 kaçırmış olduk döngüyü değil mi tutma şansı biraz güç mü olur
Bişey olmaz tutacağı varsa yine tutar. Sperm 3-4 gün vücutta kaldığı için döllenme şansı var

Fortest olmayabilir canım ama predictor olabilir bence , ben eczanede çalıştığım için istediğim marka sipariş ediyorum olduğun yerdeki eczanelerde sipariş edebilir bence , bende burda awoxu çok övdukleri için awox aldım kendime 😁
Benimde bi tane kaldı o da Awox 😂 her gün şifa niyetine bi tane yaptığımdan 🥲
Görünüyor canm hayrlu olsun dıyelım inşallah kan da verırsen garantı olur 🤗🤗🥰
ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demi

Benimde bi tane kaldı o da Awox 😂 her gün şifa niyetine bi tane yaptığımdan 🥲

ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demi
Canim sen kan vermemis miydin?İdrarda çıkan kanda kesin çıkar.

D mannoz fruktoz gibi bir seker molekulu aslinda ama vucutta kullabilamadigi icin şeker hastaları bile kullanabiliyor. Mantığı idrar kesesinde koruyucu bir tabaka olusmasini sagliyor böylelikle enfeksiyon yerlesemiyor. Cranberry (kizilcik) da d mannoz iceriyor. İkisi ayni anda gereksiz olabilir ama birinden birini tercih edebilirsiniz. D mannoz turkiyeye yeni yeni geldi secenek biraz az. doktorunuza mutlaka danışın. Ben cranbeery kullaniyorum. Ozellikle yanma hissettiysem bir kac gun akşamları içip yatıyorum. İlk gun de bir tane canephron iciyorum. Canepron da arastirinca görürsünüz bitkisel bir ilac. İdrar yolu enfeksiyonunun antibiyotiksiz tedavisi olarak geciyor. Açıkçası antibiyotik bende kroniklestirdi bu hastalığı. Ne xaman antibiyotik icsem 1 ay sonra tekrarliyor. Ne kadar bitkisel de olsa böbreklerde bir karşılığı var. Doktora danismak faydali olacaktir.
Ya harikasınız, ne güzle bilgilendirdiniz beni. Çok teşekkür ederim, hepsini dikkate alacağım. ❤️

Kızlar merhaba.bende de pcos var.bu ay testlerde pik göremedim malesef.birngun değerlendirdim moralim bozuldu.benim de bat 28 eylül

Back
X