Bir de d mannoz takviyesi. Bir araştırın ben çok faydasını gördüm. İnşallah çare olurDenemedimçok teşekkür ederim bilgi için deneyeceğim mutlaka
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de d mannoz takviyesi. Bir araştırın ben çok faydasını gördüm. İnşallah çare olurDenemedimçok teşekkür ederim bilgi için deneyeceğim mutlaka
![]()
Aaa çok geçmiş olsun. Ne oldu neyin var canımAynı canım bende öyleyim hatta şuan acildeyim kanama var idrarda geçmedi geçen hafta doktora gittim kanama çoğaldı korktum geldim![]()
Çok pardon d mannoz nedirBir de d mannoz takviyesi. Bir araştırın ben çok faydasını gördüm. İnşallah çare olur
Doğrudur canım genelde resimde çok çıkmıyor zatenFotoğrafta hiç gözükmüyor ama eşim de teyit etti çok silik bir pembe cizgi olduğunu
Aaaa hiç öyle bisey duymadım eğer denk gelirsem kasıkçı falan deneyebilirim hersey bi umut artık şuan hayıt tohumu çayını içiyorum tavsiye üzerinebelki biraz saçma bir tavsiye olacak ama halk arasında şifacı teyzeler var ya işte göbek düşünce çeken, çıkığı yerine takan falan. yıllar önce teyzemde de böyle sebepsiz olmuyordu gebelik, bir yaşlı şifacı teyzeye gidip kasıklarını çektirtti o ay hamile kaldı. eğer bir süre deneyip bizim de sebepsiz olmazsa ben de kasıklarımı çektireceğim o teyzeye. daha bizim denediğimiz ilk ayımız o yuzden böyle bir aksiyona girişmedim daha![]()
Bende yumurtlama gördüğüm günden sonra 6. Gün ovulasyon testi yaptım ama T çizgisi hiç yoktu
İnşallahTabii atarim insallah vardir
D mannoz fruktoz gibi bir seker molekulu aslinda ama vucutta kullabilamadigi icin şeker hastaları bile kullanabiliyor. Mantığı idrar kesesinde koruyucu bir tabaka olusmasini sagliyor böylelikle enfeksiyon yerlesemiyor. Cranberry (kizilcik) da d mannoz iceriyor. İkisi ayni anda gereksiz olabilir ama birinden birini tercih edebilirsiniz. D mannoz turkiyeye yeni yeni geldi secenek biraz az. doktorunuza mutlaka danışın. Ben cranbeery kullaniyorum. Ozellikle yanma hissettiysem bir kac gun akşamları içip yatıyorum. İlk gun de bir tane canephron iciyorum. Canepron da arastirinca görürsünüz bitkisel bir ilac. İdrar yolu enfeksiyonunun antibiyotiksiz tedavisi olarak geciyor. Açıkçası antibiyotik bende kroniklestirdi bu hastalığı. Ne xaman antibiyotik icsem 1 ay sonra tekrarliyor. Ne kadar bitkisel de olsa böbreklerde bir karşılığı var. Doktora danismak faydali olacaktir.Çok pardon d mannoz nedir![]()
Ay seni merak ediyordum.Hadi gozunaydin.Saglikla ilerlesin insallah.Bat ne zamandi?Hamileyim ya ama degerim cok dusuk gec dollenme fln galiba ya 11.22
Bişey olmaz tutacağı varsa yine tutar. Sperm 3-4 gün vücutta kaldığı için döllenme şansı varKizlar bişey sormak istiyorum dün pike yakim gördüm ovulasyon testinde eşim gideceği için değerlendirdim ama tam pik değildi eşim gitti bugün ovulasyon testi yaptım pikkaçırmış olduk döngüyü değil mi tutma şansı biraz güç mü olur
Benimde bi tane kaldı o da AwoxFortest olmayabilir canım ama predictor olabilir bence , ben eczanede çalıştığım için istediğim marka sipariş ediyorum olduğun yerdeki eczanelerde sipariş edebilir bence , bende burda awoxu çok övdukleri için awox aldım kendime![]()
ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demiGörünüyor canm hayrlu olsun dıyelım inşallah kan da verırsen garantı olur![]()
Canim sen kan vermemis miydin?İdrarda çıkan kanda kesin çıkar.Benimde bi tane kaldı o da Awoxher gün şifa niyetine bi tane yaptığımdan
ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demi
Ya harikasınız, ne güzle bilgilendirdiniz beni. Çok teşekkür ederim, hepsini dikkate alacağım.D mannoz fruktoz gibi bir seker molekulu aslinda ama vucutta kullabilamadigi icin şeker hastaları bile kullanabiliyor. Mantığı idrar kesesinde koruyucu bir tabaka olusmasini sagliyor böylelikle enfeksiyon yerlesemiyor. Cranberry (kizilcik) da d mannoz iceriyor. İkisi ayni anda gereksiz olabilir ama birinden birini tercih edebilirsiniz. D mannoz turkiyeye yeni yeni geldi secenek biraz az. doktorunuza mutlaka danışın. Ben cranbeery kullaniyorum. Ozellikle yanma hissettiysem bir kac gun akşamları içip yatıyorum. İlk gun de bir tane canephron iciyorum. Canepron da arastirinca görürsünüz bitkisel bir ilac. İdrar yolu enfeksiyonunun antibiyotiksiz tedavisi olarak geciyor. Açıkçası antibiyotik bende kroniklestirdi bu hastalığı. Ne xaman antibiyotik icsem 1 ay sonra tekrarliyor. Ne kadar bitkisel de olsa böbreklerde bir karşılığı var. Doktora danismak faydali olacaktir.
Yok vermedim adetim geçmedi ki dahaCanim sen kan vermemis miydin?İdrarda çıkan kanda kesin çıkar.
Şifa olsun inşallahYa harikasınız, ne güzle bilgilendirdiniz beni. Çok teşekkür ederim, hepsini dikkate alacağım.![]()
İdrar testlerin pozitif.Net öğrenmek istiyorsan adet gecikmesini beklemene gerek yok.Yok vermedim adetim geçmedi ki daha
Aynıyız bat 24 eylül 2.deneme.Benimde bat 24 eylül 2. Deneme aranıza katılayım belki şans getirir![]()
Hayırlısıyla olur inşallah çok bekletmez biziAynıyız bat 24 eylül 2.deneme.![]()