Beyaz akıntı oluyor bende de , sizde büyük tuvalete çıkmaya korkuyor musunuzNormal bence bi de akinti oluyor arar ara krem arar ara seffaf bazen yoğun bazen az
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz akıntı oluyor bende de , sizde büyük tuvalete çıkmaya korkuyor musunuzNormal bence bi de akinti oluyor arar ara krem arar ara seffaf bazen yoğun bazen az
Kabizliktansa ben surekli masa basi oldugum icin sık sık oluyor bende o yuzden onla ilgili bisey yasamadimBeyaz akıntı oluyor bende de , sizde büyük tuvalete çıkmaya korkuyor musunuz
Kizlar beta hgc benim 62 cikti acaba yukselir mi carsamba ya da persembe geri kan verecegimÇok sevindim güzel bir süreç geçirin inşallah benimde kan pozitif çıktı hepimiz için hayırlı olsun![]()
Kız sen bana negatif düşünme diyipKizlar beta hgc benim 62 cikti acaba yukselir mi carsamba ya da persembe geri kan verecegim
Dpo6da negatif görmeniz çok normal ben dpo9da çıkan çizgiyi flash ile zar zor görmüştüm birkaç gün daha sabredin inşallah güzel haberler alırsınızBen de dpo6 yım, dünden itibaren her gün bir erken gebelik testi yapıyorum, negatif çıkacağını bile bile yapıyorum aslında, başka nasıl sabrederim bilmiyorum çünkü29 eylül regl tarihim, sanırım en sağlıklısı o gün gidip test vermek dimi? Biraz yeniyim bu işlerde de
Hahahah simdi forumda biraz gezinince icimi bir korku sardi askim biz kendimizi yiyip bitirecegizKız sen bana negatif düşünme diyip![]()
Canim sabirli ol erken yapinca kimsede dogru duzgun cikmiyor o cikanlarda erken dollenme olan kisiler kendini uzmeBen de dpo6 yım, dünden itibaren her gün bir erken gebelik testi yapıyorum, negatif çıkacağını bile bile yapıyorum aslında, başka nasıl sabrederim bilmiyorum çünkü29 eylül regl tarihim, sanırım en sağlıklısı o gün gidip test vermek dimi? Biraz yeniyim bu işlerde de
İnşallahDpo6da negatif görmeniz çok normal ben dpo9da çıkan çizgiyi flash ile zar zor görmüştüm birkaç gün daha sabredin inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Bence dpo 10 idrar testi için çok erkenAy var canım çizgi ikinci de daha belli çok mutlu oldum yarına daha da koyulaşırbenim de 10. Gün ama galiba negatif çıktı atayım yine ama bilmiyorum tam anlayamadım ama yok gibi ikinci ile biraz oynadım ama yok sanırım yarın yine yaparım da olsa bugün çıkardı diye düşünüyorum
Yaa teşekkürler umarım hepimiz için hayırlısı olurCanim sabirli ol erken yapinca kimsede dogru duzgun cikmiyor o cikanlarda erken dollenme olan kisiler kendini uzme![]()
Ben dayanamadım kaset yaptımTeşekkür ederimşu son 2-3 gpn hızlıca geçsin beta takibi yapalım
Merhaba gecen temmuz ayinda ayni seyi yasadim canim stresten be hormonlardan dolayi reglim haziran 3 te oldu temmuz da da 25 inde regl oldum hamileyim diye defalarca test yaptim pcos degilsin dedi doktor ama stresten yumurtlama olmamis seninde stresten kaynaklı olabilir ovulasyon testleri deneHerkese merhaba. 12 ağustos son adet tarihim. 5-6 eylül ve 12 eylülde ovülasyon testinde pik gördüm. Pcosluyum 40 günde bir regl oluyorum. 20 eylül cuma bir kaset bir erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm. 21 eylül ctsi kan testi verdim 1.8 çıktı negatif. 21-22 regl olmam lazımdı olmadım. Sizce sebebi nedir? Geç döllenme olmuş olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba yukarıda yazmıştım kimse cevap vermemiş sitede yeniyim lütfen yardımcı olur musunuz![]()
Pek görünmuyor sanki canimBen dayanamadım kaset yaptım
Siz kanda betahcg baktirdiniz mi? Silik çizgiyi ilk ovulasyondan sonra kaçıncı gün farkettiniz? Benim dokuzuncu gün tertemiz bir negatif geldi gerçi belirtilerim de yoktu zaten :)Offff benim de 2 gün var regle
canım ben testte pozitif gördükten sonra regl oldum değerim yükseldi ama yavas arttıyani sağlıklı bir gebelik değilmiş.doktor yarın kontrole çağırdı ne diyecek bilmiyorum kimyasal gebelikve vücut kendisi attı olarak düşünüyorum, hayırlısı Allahtan yapacak birşey yokOyle deger geri dusebiliyor muymus?
Ya var aslında ama cıkmıyo kameradaPek görünmuyor sanki canim
nasip hayırlısı olsun bir sonraki aya odaklan umudunu kaybetmeOldum maalesef![]()
ay insaallah ya bakalim sen ne yaptinHadi bakalım cano inşllah olur bu ay güzel haberler gelsin hepimize inşallah