• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ben görüyorum çizgiyi, maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏼 ovulasyondan sonra ki kaçıncı günün?
10. Gün canım bugün sabah Laboquick yaptım aslında bi görür gibi oldum ama yok gibiydi de yani baya zorladım görmek için beklettim onu baya sonra çizgi belli oldu. Gidip awox aldım böyle çıktı şu an

Ay var vallahiiiiiii bat nezamandı
28 Eylül Dpo 10 dayım bugün canım. Laboquick yapmıştım sabah görür gibi oldum ama yani gözüm bozuldu bakarken o kadar bişey görünmüyordu bekledi sonra bu test çizgi belirginleşti gidip awoxla yaptım şimdi de yalancı değildir umarım

Eklentiler

• A9F86A3A-E63B-49D9-B309-9F7EFB6631AF.webp
    A9F86A3A-E63B-49D9-B309-9F7EFB6631AF.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 82
28 Eylül Dpo 10 dayım bugün canım. Laboquick yapmıştım sabah görür gibi oldum ama yani gözüm bozuldu bakarken o kadar bişey görünmüyordu bekledi sonra bu test çizgi belirginleşti gidip awoxla yaptım şimdi de yalancı değildir umarımawoxda
28 Eylül Dpo 10 dayım bugün canım. Laboquick yapmıştım sabah görür gibi oldum ama yani gözüm bozuldu bakarken o kadar bişey görünmüyordu bekledi sonra bu test çizgi belirginleşti gidip awoxla yaptım şimdi de yalancı değildir umarım
awoxda yalancı olmaz dıyolar ama ıns degıldır

Awoxda yalancı olmaz dıyolar ama ıns öyle degıldır gercekdır

10. Gün canım bugün sabah yaptım aslında bi görür gibi oldum ama yok gibiydi de yani baya zorladım görmek için beklettim onu baya sonra çizgi belli oldu. Gidip aldım böyle çıktı şu an
Benim de dokuzuncu günüm kurutma çizgisi bile bırakmayan bir marka ile sabah test yaptım iki buçuk saatlik idrar ile yapmıştım tertemiz bir negatif çıktı artık pozitife dönmez diye düşünüyordum ama senin test sonucunu görünce yarın sabah tekrar yapayım bari. Ne gibi belirtilerin var canım

Benim de dokuzuncu günüm kurutma çizgisi bile bırakmayan bir marka ile sabah test yaptım iki buçuk saatlik idrar ile yapmıştım tertemiz bir negatif çıktı artık pozitife dönmez diye düşünüyordum ama senin test sonucunu görünce yarın sabah tekrar yapayım bari. Ne gibi belirtilerin var canım
Dün yaptım negatifti canım hiç çizgi yoktu yap canım mutlaka. Benim bu döngüde yumurtalarım çok sızladı göğsüm de 3 gün boyunca aşırı hassasiyet vardı dokunamıyordun normalde göğüs hassasiyetim olur ama bu kadar erken olmaz. Ama beni yumurtalık sızısı çok şüphelendirdi çünkü daha önce olmadı o şekilde.

Eylul bana iyi gelmedi 🥺 reglim 4 gün gecikti testler negatif. Davul gibi sistim. Göğüslerim inanilmaz ağrıyor. Gelse de kurtulsam 🤦🏼‍♀️

Dün yaptım negatifti canım hiç çizgi yoktu yap canım mutlaka. Benim bu döngüde yumurtalarım çok sızladı göğsüm de 3 gün boyunca aşırı hassasiyet vardı dokunamıyordun normalde göğüs hassasiyetim olur ama bu kadar erken olmaz. Ama beni yumurtalık sızısı çok şüphelendirdi çünkü daha önce olmadı o şekilde.
Tamam canım. Benim de yumurtalıklarım sızlıyor arada, bel ağrım var ama kıvamlı açık yeşil akıntı oldugu için enfeksiyona yordum bu belirtileri. Başka da belirtim yok zaten. Senin regl tarihin yirmisekizi benim de aynı ovulasyon (çatlama) günüm ayın on dördü. Aynı mı senin de?

Tamam canım. Benim de yumurtalıklarım sızlıyor arada, bel ağrım var ama kıvamlı açık yeşil akıntı oldugu için enfeksiyona yordum bu belirtileri. Başka da belirtim yok zaten. Senin regl tarihin yirmisekizi benim de aynı ovulasyon (çatlama) günüm ayın on dördü. Aynı mı senin de?
12 pik 13 çatlama canım benim 28 de evet adet günüydü. Ama akıntım çok olmadı olan akıntı sarı renkti tabi bu kişiye göre değişebilir. İnşallah vardır canım sende ☺️☺️

12 pik 13 çatlama canım benim 28 de evet adet günüydü. Ama akıntım çok olmadı olan akıntı sarı renkti tabi bu kişiye göre değişebilir. İnşallah vardır canım sende ☺️☺️
Çok teşekkür ederim canım, senin ki de sağlıklı bir gebelik olsun inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼 😊

Benımde böyle silik cıkıyor ama adetıme bır gun var dahamı kırmızı cıkması lazımdı

Eklentiler

• IMG_8645.webp
    IMG_8645.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 77
gecikmenin 4. gununde regl oldum kizlar bir yanim buruk bir yanim yeniden umutlu 🥹 hamile kalanlara hayirli olsun saglikli bir sekilde sureci gecirmelerini ve saglikli bir sekilde kucaklarina almayi rabbim nasip etsin🙏🏻 darisi bize diyerek ekim grubuna geciyorum🫠
hayirlisi olsun gel canim ekimdeyiz💖

Back
X