- 1 Eylül 2025
- 104
- 20
- 13
- 24
Bu ay yapmıştım acaba ondan mı geciktim bu kadar diyorum. Stres mi oldum acaba
ovulasyonla takibini yapmanı oneririm ekimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyonla takibini yapmanı oneririm ekimde
yok ya sanmiyorum o kadar sapma yapmaz benceBu ay yapmıştım acaba ondan mı geciktim bu kadar diyorum. Stres mi oldum acaba
selam,Herkese merhabaa hamileleri tebrik ederim bebek isteyenlere de kolaylık sağlık dilerimmBenim regl günüme 5-6 gün var. Bu erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz? Prodoctor kullandım erken mi davrandım?
Hayırlısı olsun simge ama daha var adetine adet olmadıkca umut varKizlar kanim.negatif
Silik çizgi var canım burda görünüyorHerkese merhabaa hamileleri tebrik ederim bebek isteyenlere de kolaylık sağlık dilerimmBenim regl günüme 5-6 gün var. Bu erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz? Prodoctor kullandım erken mi davrandım?
Ekşm başlığo nerde allah aşkına ben de olcam regl çok belli beni de alınKızlar ben elendim Ekim başlığına gidiyorum bildiğin regl oldum başta bi yerleşme mi diye düşündüm ama pıhtı falan gelmedi de kanama normal regl kanamasına döndü yani kırmızıgebeşler dua etsin ekimde bende hamile kalayım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri
![]()
Aksksksk gel aşko bat 15-30 arası onlineyizEkşm başlığo nerde allah aşkına ben de olcam regl çok belli beni de alın![]()
İns bakalimHayırlısı olsun simge ama daha var adetine adet olmadıkca umut var
Senin kan çıktı mıSilik çizgi var canım burda görünüyor
Yarından sonra doktora gidicem hormonlarım içinyok ya sanmiyorum o kadar sapma yapmaz bence
evde test vardi bir günde degisik çıkar mi sonuc diye baktim boyle ciktiİns bakalim
Sanki ben de öyle görmek istiyorum, en iyisi gecikme olursa tekrar denemekselam,
silik çizgi var bence :)
hormonlara genelde adetliyken bakiyorlar diye biliyorum beni o sekilde cagirmistiYarından sonra doktora gidicem hormonlarım için
Benim de aynı şekil dpo7 benim de inşallah belirtidirKızlar tek yumurtalığa arada iğne batması girip çıkan ağrı belirti olabilir mi? Regle 7 gün kala hissedilir mi? Dpo 8’deyim şu an. Yine her yerden belirti arıyorum![]()
Akıntı geçen ay da olmuştu mesela onu da belirti sanmıştım, ama bu ay farklı olarak kasık ağrısı ve bu iğne batması hissini de farkettim. Bir de göğüslerde aşırı büyüme var. Regl öncesi hep olur ama daha rahatsız edici bir büyüme gibi. İnşallah doğru hissediyoruzdurBenim de aynı şekil dpo7 benim de inşallah belirtidir![]()
Aynen adetimin 3. Günü olcak işte bugün birhormonlara genelde adetliyken bakiyorlar diye biliyorum beni o sekilde cagirmisti
iyi bakalim insallah bir sorun yoktur canimm yasin kaçAynen adetimin 3. Günü olcak işte bugün bir
Aynen öyle canım çok şükür düşünmemeye çalşıyorum regl btnce 2 defa degerlendırebldkk daha çok var bata o zamana dengeleriz dıe düşünüyorum hakkımzda hayrlısı olsun inşallahCanım sağlık olsun.Bu ay ben rahatsızdım günleri tam degerlendirememistik.Muhtemelen ondan tutmadı bizim de.Vardir bir nedeni vardır bir hayrı diyorum ben.Senin icin de en hayirlisini en hayirli zamanda diliyorum.