• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kizlar kanim.negatif

Eklentiler

• 1000203033.webp
    1000203033.webp
    7 KB · Görüntüleme: 93
Herkese merhabaa hamileleri tebrik ederim bebek isteyenlere de kolaylık sağlık dilerimm 🌸 Benim regl günüme 5-6 gün var. Bu erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz? Prodoctor kullandım erken mi davrandım?
Silik çizgi var canım burda görünüyor

Kızlar ben elendim Ekim başlığına gidiyorum bildiğin regl oldum başta bi yerleşme mi diye düşündüm ama pıhtı falan gelmedi de kanama normal regl kanamasına döndü yani kırmızı 🫠 gebeşler dua etsin ekimde bende hamile kalayım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri 🧿🧿🧿
Ekşm başlığo nerde allah aşkına ben de olcam regl çok belli beni de alın 😂

Kızlar tek yumurtalığa arada iğne batması girip çıkan ağrı belirti olabilir mi? Regle 7 gün kala hissedilir mi? Dpo 8’deyim şu an. Yine her yerden belirti arıyorum 😂😂

Benim de aynı şekil dpo7 benim de inşallah belirtidir🥹
Akıntı geçen ay da olmuştu mesela onu da belirti sanmıştım, ama bu ay farklı olarak kasık ağrısı ve bu iğne batması hissini de farkettim. Bir de göğüslerde aşırı büyüme var. Regl öncesi hep olur ama daha rahatsız edici bir büyüme gibi. İnşallah doğru hissediyoruzdur 🙏

Canım sağlık olsun.Bu ay ben rahatsızdım günleri tam degerlendirememistik.Muhtemelen ondan tutmadı bizim de.Vardir bir nedeni vardır bir hayrı diyorum ben.Senin icin de en hayirlisini en hayirli zamanda diliyorum.
Aynen öyle canım çok şükür düşünmemeye çalşıyorum regl btnce 2 defa degerlendırebldkk daha çok var bata o zamana dengeleriz dıe düşünüyorum hakkımzda hayrlısı olsun inşallah 🤲🤲

Back
X