BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Merhaba, 17 Ağustos'ta kürtajla bebeğimi aldılar. Kalbi durmuştu Doktor 1 regl dönemi bekle dedi. Bugün yarın ikinci reglim başlayacak. Ekim ayı için planlıyoruz ama korkuyorum da aynı süreci yaşarım diye

Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Bende Ekim için çabalıyorum ovulasyon testi yapıyorum bat 15 Ekim ama daha pik görmedim bakalm inofolic yumurta geliştirici kullanıyorum pcos var bende ve yumurtaliklarim gelişmiyor küçük dedi doktor haftaya randevum var amh yüksek bende bklm umutla denemeye devam

İşte bu amh herkese dert ya benim de amh düşük bu ay mfk annh reserve ürününü almayı düşünüyorum eylülden çok umutluydum ovü ile takip edeceğim ben de henüz bugün regl oldum

Yaaa tabiki öyledir ben eylülde kendimi hamile şandımda dünyam değişti allah isteyen herkese tez vakitte versin luteral fazınız kaç gün
İşte amh yüksek diye çok dengesiz adete 10 gün kala bir hafta kala yumurtlama görüyorum ama 14 gün değil 10 gün falan bu yüzden de adetim düzensizlesti

Takviye alıyorum baklm eğer bu ay faydasını görürsem muhakkak sana yazarım
Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sigarayo falan bıraktım 1 ay oldu akşamları yürüyüş yapıyorum 20-30 dk inşallah bir şeyler düzene girer geçen ay 2 gün regl oldum şok oldum yani bi saçmaladı döngğm geçen ay

Merhaba benim de bat 17 ekim ,tahmini ovulasyon 3 ve 4 ekim ,erkek bebek istiyorum

Kuzum inan nasip ben sigarayı bırakamadım ama azalttım baya normlade adetim duzenliydi sasmazdi günü kürtajdan sonra dengem bozuldu şimdi Allah'a bıraktım sadece elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi

Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Merhaba bat 18 Ekim.Eylül'den ben de çok umutluydum idrar yolu enfeksiyonu için soğan kürünu uygulamaya çalıştım. Ekim'de faydasını görürüm inşallah bu ay ise bol incir ve havuç yemeyi planlıyorum onun dışında ovülasyon takibi yapacağım Eylül'de yaptım bakalım umarım bu ay güzellikler getirir hepimize

İncir ne için acaba havuç duymuştum da

Allah inşallah Ekim ayında nasip etsin size de daha çocuğunuz var mı bu ilk mi

Kuzum inan nasip ben sigarayı bırakamadım ama azalttım baya normlade adetim duzenliydi sasmazdi günü kürtajdan sonra dengem bozuldu şimdi Allah'a bıraktım sadece elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Orası öyle tabi ya Ekim de olmazsa gidip bi vitamin hormon falan baktırcam nelere baktırmam gerekir siz biliyor musun daha önce kadın doğuma gittim tam kan sayımı amh bakmış başka bir şeye bakmadı folik asit verdi gönderdi

İşte bu amh herkese dert ya benim de amh düşük bu ay mfk annh reserve ürününü almayı düşünüyorum eylülden çok umutluydum ovü ile takip edeceğim ben de henüz bugün regl oldum
Mfkya güveniyor musunuz benim çok bilgim yok ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…