BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

İbrahim Saraçoğlunun videosunda denk geldim yumurta kalitesini artırmak ve büyütmek içinmiş bizim buralarda hep söylenir incir çok iyi diye
Aaaa kız ben çok uzun yıllardır yemiyorum biliyor musun bi uzaklaştım incirden hemen bu hafta alayım pazardan

Ervaaa bende geldım bugun adet oldum ekim ayı güzelliklerle gelsın insan üzülüyo ama nasipden otede köy yok maalesef sabırla duayla elımızdekı cabalarla yola devam bakalımm Allahım hayırlısını kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese insaAllah

Bende soğan kürüne tekrar bu ay devam edecegım bakalım sonra incir kürü Allahım hepımıze nasıp etsın ınss

Bende soğan kürüne tekrar bu ay devam edecegım bakalım sonra incir kürü Allahım hepımıze nasıp etsın ınss
İnşallah ben soğan kürünü enfeksiyon için kullandım aslında ve 4 gün iki bardak içtim sabah akşam ondan sonraki günler ise bir bardak icebildim şimdide incir ve havuç deniyim diyorum en azından bunlar bildiğimiz şeyler şifa olur hepimize inşallah

Ben 15gün içtim sabah aksam incir kürüne baslayamadım alıp baslayayım dıyorum bende bu kürleri yaparken birliktelik olursa bısey olurmu acaba?

Ben bu ay olmadı diye üzğlmedim cunku hayırlısı dıye dua ettım sebeplere sarılıcam elımden gelenı yapıcam taktır Allahın nasipde varsa olacak
Stres herseyı etkılıyor cunku

Ben bu ay olmadı diye üzğlmedim cunku hayırlısı dıye dua ettım sebeplere sarılıcam elımden gelenı yapıcam taktır Allahın nasipde varsa olacak
Stres herseyı etkılıyor cunku
Ya soğan kürü nasıl yapılıyor aşko ne zaman başlamak ne kadar içmek gerekiyor müsait zamanında bana yazar mısın

Yaa sigarayı nasıl bıraktın taktik

Ya aslında bilmiyorum suplaparma varmış bir de galiba yani sadece okuduğum yorumlara dayanarak deneyeceğim galiba
Bende doktor pikassos yazdı ona başlayacağım bi regl olabilirsem eğer regl günüm yarın olacağım zaten hissediyorum testte yaptım negatifti artık sizdenim, magnezyum omega ve d vitamini ekstra alcam sende al bence doktor kesinlikle bunlar eksik olmasın dedi artısı olur zararı olmaz

Evra sen folik asite başladın dimi gebelik için kullanılması gerekiyor

Aaaa ya ben o konuda kararsız kalmıştım hani bide fazla yükseltmeyelim diye ne alacaksın d vitamini özellikle güneşi falan sevmem çok çıkmam eksiktir muhtemelen kasımda da olmazsa doktora gidip vitaminlere de baktıracağım sen ne alacaksın linkle bizi aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…