- 30 Ocak 2025
- 572
- 247
- 18
Ay bu ekip komple ekimde gebe kalsak yaSelam kızlar bende ikinci bebiş için burdayım. Bat 21 Ekim 7 ekimde yumurtlama olacak sanırım ama tabi tahmini bunlar ovülasyon ile takipteyim. 7 yıldır hatta 8 yıl oldu olacak dkh kullanıyordum. 1 ay önce bırakıp regl oldum. O yüzden döngüm uzun ve değişken. Bakalım ekimde ikinci bebiş olur mu
Ay amin hadi inşallahAy bu ekip komple ekimde gebe kalsak yakullandığımız uyguladığınız bir şey var mıdır
D vitamini önerisi alırımAy amin hadi inşallahFolik asit ve D vitamini almaya başladım ama daha yeni bir de ovülasyonla yumurtamı bekliyorum bu kadar.
Yani ben doktor önerisiyle almadım ama markasını söyliyim yine deD vitamini önerisi alırım
Ya kontrol etmeden alsam mı sence bu vitaminlerin fazlası zarar olur mu kikullanmayanlar ocean b12 dil altı spreyide kullanın bebim değermi inanılmaz güEl yükseltti kadınların b12 si genelde düşük doktorum gebelik için çok önemli demişti
Kız bunun fazlası zarar olmasınYani ben doktor önerisiyle almadım ama markasını söyliyim yine denutraxin kullanıyorum. Hatta kullanan arkadaşlar varsa beni de bilgilendirsin iyi mi diye
20 eylül de ovitrelle vuruldum inşallah tutar bu sefer buna çok ihtiyacım var çok stresliyim beş gün oldu her gunu değerlendirdim sizce yeterli mi daha değerlendirmeli miyimMerhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Ben 4-5 ay önce zaten test vermiştim D vitaminim yerlerde baya sınırın çok altında o zaman vermişti doktor bence bende hala eksikKız bunun fazlası zarar olmasın
Ne sigara içenler hamile kalıyor tamam iyi bir şey değil ama her şeyine dikkat edip de olmamasi üzücü gerçektenKuzum inan nasip ben sigarayı bırakamadım ama azalttım baya normlade adetim duzenliydi sasmazdi günü kürtajdan sonra dengem bozuldu şimdi Allah'a bıraktım sadece elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Oyle ama akışına bırakmak en iyisi stres izin vermiyor döllenme olsun gerçektenNe sigara içenler hamile kalıyor tamam iyi bir şey değil ama her şeyine dikkat edip de olmamasi üzücü gerçekten
Bende aynı sekılde 2-3 gundur leke geldı tuhaf sekılde bugun oldum bende yumurta takıbı yaptımayı dusunuyorum pcos var bende ovıtrelle kullanarak denemek ıstıyorum bu ayMerhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Benımde aynı pcos belası 3.5 sene oldu benımde ugrasıyorum basıt gorunen ama zor bı sorunBende Ekim için çabalıyorum ovulasyon testi yapıyorum bat 15 Ekim ama daha pik görmedim bakalm inofolic yumurta geliştirici kullanıyorum pcos var bende ve yumurtaliklarim gelişmiyor küçük dedi doktor haftaya randevum var amh yüksek bende bklm umutla denemeye devam
Biz kadınlar güçlüyüz hallederiz yaBenımde aynı pcos belası 3.5 sene oldu benımde ugrasıyorum basıt gorunen ama zor bı sorun
Evet oyle bende zorla ıstıyorum cogu zaman hormon testını ıcın devlete ozellıkle 2 . Gun hocadan rıca et baska hastanese işlem vs yaptırıcam dıye ucret orda fazla cıkıypr dıyebılırısn dahılıyede halsızlık vs belırtın varsa de rıca et ne kadar suredır istiyorsun rahım fılmı vs cektırmedysen onuda onerırım sanaBenden vitamin testi istemedi ya bu devlet doktorları bi acayip reglin düzenli sorusuna evet diyince bakmıyor hiç bir şeye şimdi de özelde bi doktor buldum randevuları yok bulamıyorummevcut hastalarını takip ediyormuş yeni hasta almıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?