BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Selam kızlar bende ikinci bebiş için burdayım. Bat 21 Ekim 7 ekimde yumurtlama olacak sanırım ama tabi tahmini bunlar ovülasyon ile takipteyim. 7 yıldır hatta 8 yıl oldu olacak dkh kullanıyordum. 1 ay önce bırakıp regl oldum. O yüzden döngüm uzun ve değişken. Bakalım ekimde ikinci bebiş olur mu

Ay bu ekip komple ekimde gebe kalsak ya kullandığımız uyguladığınız bir şey var mıdır

İnşallah burdaki herkes ekimde güzel haberi alırız vitaminler için oceanı öneririm değerleri çok güzel yükseltiyo. Folik asitte imom primo kullanıyorum doktorun önerisiyle hem folik asit hem multivitamin

kullanmayanlar ocean b12 dil altı spreyide kullanın bebim değermi inanılmaz güEl yükseltti kadınların b12 si genelde düşük doktorum gebelik için çok önemli demişti

kullanmayanlar ocean b12 dil altı spreyide kullanın bebim değermi inanılmaz güEl yükseltti kadınların b12 si genelde düşük doktorum gebelik için çok önemli demişti
Ya kontrol etmeden alsam mı sence bu vitaminlerin fazlası zarar olur mu ki

Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
20 eylül de ovitrelle vuruldum inşallah tutar bu sefer buna çok ihtiyacım var çok stresliyim beş gün oldu her gunu değerlendirdim sizce yeterli mi daha değerlendirmeli miyim

Benden vitamin testi istemedi ya bu devlet doktorları bi acayip reglin düzenli sorusuna evet diyince bakmıyor hiç bir şeye şimdi de özelde bi doktor buldum randevuları yok bulamıyorum mevcut hastalarını takip ediyormuş yeni hasta almıyormuş

Kuzum inan nasip ben sigarayı bırakamadım ama azalttım baya normlade adetim duzenliydi sasmazdi günü kürtajdan sonra dengem bozuldu şimdi Allah'a bıraktım sadece elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Ne sigara içenler hamile kalıyor tamam iyi bir şey değil ama her şeyine dikkat edip de olmamasi üzücü gerçekten

Bizde eşimin yaşı da 45 olduğu için ben biraz acele ediyorum çocuğuyla ilgilenecek büyütecek okul çağında lise üni ne bileyim babasına deden mi bu demesinler diye aMa tabi Allah bilir zamanını

Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Bende aynı sekılde 2-3 gundur leke geldı tuhaf sekılde bugun oldum bende yumurta takıbı yaptımayı dusunuyorum pcos var bende ovıtrelle kullanarak denemek ıstıyorum bu ay

Benımde aynı pcos belası 3.5 sene oldu benımde ugrasıyorum basıt gorunen ama zor bı sorun

Evet oyle bende zorla ıstıyorum cogu zaman hormon testını ıcın devlete ozellıkle 2 . Gun hocadan rıca et baska hastanese işlem vs yaptırıcam dıye ucret orda fazla cıkıypr dıyebılırısn dahılıyede halsızlık vs belırtın varsa de rıca et ne kadar suredır istiyorsun rahım fılmı vs cektırmedysen onuda onerırım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…