- 14 Eylül 2025
- 361
- 54
- 13
Regl oldumyaaa ay maşallah hadi inşallah ya hiç belirtin yok dimi regl belirtin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl oldumyaaa ay maşallah hadi inşallah ya hiç belirtin yok dimi regl belirtin
aşkım ben yarın başlıyorum yarın regl dahil 10. günüm oluyor döngüde 2 döngü erken başladım şimdi ortalama zamanı biliyorum o yüzden yarın balşayacağım muhtemelen önümüzdeki hafta içinde pik'i görürrüm sen ne zaman başlıyorsun üzülme bebiş ya bu ay yine umutluyuz :)evraa4 ovulasyona ne zaman başlıyorsun
ay geldim kızlar ya30 ekim bat görünüyor benim uygulamada bu ay 4 geciktim ve şuan reglim ovulasyon takibi yapacak olanlar beraber bakalımmı çok bi bilgim yok ilk defa yapacağımevraa4 canım sen nerelerdesin
inşallah canım :/ bu ay hepimiz birbirimize umut aşılıyoruzz bu başlıktan gebe çıkalım inşallahSelam kizlar bnmde eylulde kimyasal oldu ucuncu ayimdi nasipse ekimde saglikli olur ve tutunur diyorum 15 ekim bat hayirlisi olsun hakkimizda insallah
hep işte varya stresten oluyor böyle bi şekilde kendimizi tutabbilsek keşke
ay ben resmen geçen ay şizofrendim yani resmen kendimi hamile zannediyordumvücudu dinlemeye başladığınız an hop kitleniyor resmen ve erteliyor. maalesef stres en büyük etken eğer herhangi birşey yoksa.
Yani 5-6 gün regl sürse biteli senin 4 gün olmuş ben daha dün regl oldum kızaşkım ben yarın başlıyorum yarın regl dahil 10. günüm oluyor döngüde 2 döngü erken başladım şimdi ortalama zamanı biliyorum o yüzden yarın balşayacağım muhtemelen önümüzdeki hafta içinde pik'i görürrüm sen ne zaman başlıyorsun üzülme bebiş ya bu ay yine umutluyuz :)
kesinlikle bende de olmuştu 5 gün geciktim test yaptım silik ama belirgin. ana aha dedim hamileyim sen yalancı teste denk gel:) kan testi verdim negatif. 5 gün gecikme resmen belirti aramamdan oldu.ay ben resmen geçen ay şizofrendim yani resmen kendimi hamile zannediyordum
Ben anladım hiç düşünmicekmişiz aklımıza bile getirmicekmişiz sürekli bişeylerke meşgul olmamız gerek bu forumda baya stres yaptı vallahivücudu dinlemeye başladığınız an hop kitleniyor resmen ve erteliyor. maalesef stres en büyük etken eğer herhangi birşey yoksa.
Umarım benim reglim bitsin 3 gün sonra başlarım o zaman 20 tane var ovulasyon yeter dimiay geldim kızlar yaD: giremedim biraz yarın başlıyoruzzzzzzz <3<3<3 hazırsanız bu ay bomba gibi hamileyiz inşallah
ayyy ben yalancıya bile denk gelmedim yani bakışlarımla testi delip geçiyorum çizgi görcem diye renkleriyle mi oynamadım neler yaptım yalandan çizgi görüyorum falan adetim 2 gün önce geldi sonrakesinlikle bende de olmuştu 5 gün geciktim test yaptım silik ama belirgin. ana aha dedim hamileyim sen yalancı teste denk gel:) kan testi verdim negatif. 5 gün gecikme resmen belirti aramamdan oldu.
yeter ya döngün kaç gün düzenli mi zaten akıntıdan anlıyor insan birazUmarım benim reglim bitsin 3 gün sonra başlarım o zaman 20 tane var ovulasyon yeter dimi
ahahshdh kız evde her türlüsünü stokladım benim ilk gebeliğim olacak inşallah meraklıyızya forum iyi güzel hoş da burdakiler ne kadar çok test yapıyor yahu.
ya evet de yinede daha çok stres yapıyor. ben ilk gebeliğimde ne güzel bilinçsizdim regli gecikti mevsım değişikliğidir dedim 5 günü geçince test yaptım. şimdi tecrübeli olmama rağmen acaba yapsam mı oluyorsun :):):)ahahshdh kız evde her türlüsünü stokladım benim ilk gebeliğim olacak inşallah meraklıyız
yaaa öyle olsun ne güzel olurdu stressiz ama bu ay söz verdim kendime hiç stres yapmayacağım testte yapmayacağım gecikmeyi görmeden sonra bütün gün bunu düşünüyorum regl olana kadarya evet de yinede daha çok stres yapıyor. ben ilk gebeliğimde ne güzel bilinçsizdim regli gecikti mevsım değişikliğidir dedim 5 günü geçince test yaptım. şimdi tecrübeli olmama rağmen acaba yapsam mı oluyorsun :):):)
inşallah sağlık sıhhatle güzel haberlere![]()