- 8 Mart 2025
- 57
- 14
- 3
- 32
Ya kaçırmış olabilirsiniz yada geç yumurtlama olacaktır. Birde her ay yumurtlama olmayabilirmiş. Sen regl gelene kadar takip etmeye devam etBenim bat , 21 ekim
Hala yumurtlama göremedim
23. Günümdeyim
Aslında döngülerim düzenliydi
Sadece bi önceki ay çok uzadı
Hep silik çıkıyo
Benimde aynı pik ve çatlama günü.Saatine dikkat etmiyordum bakBende regl bitti 2.gün kullanmaya başladım o zaman gelmişti ürünlerim. Saati saatine alıyorum dikkat ediyorum doktor ne dediyse yapıyorum. Geçen hafta Salı günü ovülasyon testim pik oldu çarşamba günü çatlama oldu. Öyle heyecanla bekliyorum
Yaa günlerimiz aynı o zaman birbirbizi takip edelim haberdar edelim. Canım sende hiç akıntı yada vs oldu mu? Bende ovülasyondan 4 gün sonra falan bel ve regl ağrısı oldu 2 gün. Sonra o ağrı gitti sadece sağ kasıkta ara ara gelen ağrı vardı bugün oda yok.Benimde aynı pik ve çatlama günü.Saatine dikkat etmiyordum bak
15 eylül pardonMerhaba kızlarben şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra da tekrar hamile kalıp 20 Nisan kürtaj olmuştum 6 haftalık bebeğin kalp atışı hiç olmamıstı. Sat 15 ekim, bugün de regl günümdü fakar olmadım. Akıntım ve sol kasığımda hafif bir batma var, halsizlik zaten hep var. Umutluyum fakat korkuyorum da.. göğüs belirtisi yok herkeste oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi
Benim de bat 20 Ekim. Şu cümleniz okadar hoşuma gitti ki yazmadan geçemedimAy bu ekip komple ekimde gebe kalsak yakullandığımız uyguladığınız bir şey var mıdır
Benimde aynı şekilde ağrılar dünden itibaren gitti.Bende acaba tutunma olmadı mı diye düşündüm.Sen test yaptın mı?Yaa günlerimiz aynı o zaman birbirbizi takip edelim haberdar edelim. Canım sende hiç akıntı yada vs oldu mu? Bende ovülasyondan 4 gün sonra falan bel ve regl ağrısı oldu 2 gün. Sonra o ağrı gitti sadece sağ kasıkta ara ara gelen ağrı vardı bugün oda yok.
Evet 22 Ekim regl günüm. Sağ alt karında kramp benzeri ağrılar var 4 gündür, kasıklarım ilk defa ağrıyor. Artan beyaz kremsi akıntı da mevcut. Şu an ağır bir grip geçiriyorum doktorlar gebelik ihtimaline karşılık hiçbir şey vermediler. Acıdan kıvranıyorum. Diğer belirtiler varsa da anlayamıyorum bu sebeple. Sizin ne zaman son regliniz, belirtiniz var mı?22 Ekim regl gününüz mü? Şuan herhangi bir belirtiniz var mı?
Ne zaman yapılır testErken ya bebiş
Babyfast alabilirsiniz. Bu ay ilk defa kullandım gayet iyi. Hatalı test çıkmadı.Kızlar benim adet tarhim dündü ama 1 gün gecikti negatif sonuç olmayı bekliyorum olduktan sonra ovulasyon takibine başlıcam bana test önerir misiniz bacılarımadetten sonra başlıyım bari ve birde incir havuç kürüne başlıcam
Ben sürekli olarak laboquick kullanıyorum ilk oğluma da onunla hamile kaldım ama sonrasında tutturamadımBabyfast alabilirsiniz. Bu ay ilk defa kullandım gayet iyi. Hatalı test çıkmadı.
O da gecikmeden sonra çıkarıyor sanırımBen sürekli olarak laboquick kullanıyorum ilk oğluma da onunla hamile kaldım ama sonrasında tutturamadım
Yani şöyle ben adet bittiği gün başlıyorum hiç şaşmadı takvimdeki yumjrtlama günümle birebir aynı gün pik çıkardı her defasında benim hamike kalmamamın seebebi çatlamamasıO da gecikmeden sonra çıkarıyor sanırım
Çatlamadığının takibini nasıl yaptınız doktorunuz mu söylediYani şöyle ben adet bittiği gün başlıyorum hiç şaşmadı takvimdeki yumjrtlama günümle birebir aynı gün pik çıkardı her defasında benim hamike kalmamamın seebebi çatlamaması
Hayır pcos var bnde yumurta takibinde görüyorum zaten testlerde pik oluyor yani yumurtam gelişiyor ama sonrasında çatlama göremiyorum silikleşmiyor hep koyu devam ediyorÇatlamadığının takibini nasıl yaptınız doktorunuz mu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?