- 22 Mart 2023
- 88
- 11
- 18
- 23
Test yapmayada korkuyorum 3 yıllık evliyim negatif gördüm o kadar test içinde korkuyorumMerhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım
Çatlatma iğnesi fiyatları ortalama ne kadar acabaBenimde az önce çatlatma iğnem yapıldı 2 doz yazıldı ama sadece 1 adet bulabildim
Aşılama ile aynı olmuyo bu o zaman1351 tl adeti ovitrelle ama hiç bulaşma derim piyasa da yok
Aşılama deneyecek misinizAşılama devlette ise rapor çıkıyor sigorta karşılıyor belli kısmını ben raporsuz aşılamadan farklı deniyorum yani birliktelikle, aşılama da birliktelik yok sperm enjekte ediliyor yumurta iğne ile çatlatıldıktan sonra
3 ayın ortalamasını alıyor normalde ama program ne aşko seninKız normalde 1 eylül sattı bat 27–28 dü 4 gün geciktim 30 ekim bat yaptı anlayamadımki
Bu arada bizim bat ve yumurtlama aynı3 ayın ortalamasını alıyor normalde ama program ne aşko senin
Yok ya bahar hanım ben bu ay hevesssizim açıkçası hiç merak etmiyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 3-4 aydır bu stres biraz gerdi beniBu arada bizim bat ve yumurtlama aynıbelirti var mı henüzz
Yok erken mi bilmiyorum laboquick yaptım silik bile olmadı testYok ya bahar hanım ben bu ay hevesssizim açıkçası hiç merak etmiyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 3-4 aydır bu stres biraz gerdi benisiz de belirti var mı
Mfk ben bu ay aldım kullanıyorum denenebilir.Ah bu erkekler hep aynı.Ne zamandır düşünüyorsunuzAşılama yapacaktım 1.5 sene önce eşim kabul etmedi bekleyelim dedi, erkekliğine dokunuyormuş beyin.... Mfk var doktor onun takviyelerini alacağım alanlar 3.6 ay arası gebe kalıyor o da olmazsa yılbaşından sonra tedavi şart
Ben reserve ve arı sütü olanı aldım en çok onlar övülmüş.Amh düşük değil ama sizde dimi?ben .3,5 senedir evliyim ilk istedik olmadı sonra korunduk biraz sonra denedik yine olmadı bende pcos varmfk 1 ay ovictor ve flora aldım bitirdim önümüzdeki ay eş paketi alacağım
Biz de 15 gündür sigarayı bıraktık eşimle. Bu yüzdenn mi bilmiyorum ama geçen ayki sperm testinde sayı 20 milyonken 9 ekimde aşılamada sayı 80 milyondu. Bütün değerler yükselmişti şok oldukKuzum inan nasip ben sigarayı bırakamadım ama azalttım baya normlade adetim duzenliydi sasmazdi günü kürtajdan sonra dengem bozuldu şimdi Allah'a bıraktım sadece elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Bende bu ay MFK kullanmaya başladım. siz ne zamandır bekliyorsunuz sorununuz nedir?Mfk ben bu ay aldım kullanıyorum denenebilir.Ah bu erkekler hep aynı.Ne zamandır düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?