• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Evet evet kuruydu. Ama t cozgisi c den koyu olmasi gerekiyor ya benim esitlenmedi bile. Bir gun cok yaklasti yarın esitlenir dedim. Ertesi gun yaptığımda siliklesmisti. 24 saatte catladi sanırım. Hatta o gun degerlendirmemistim pik degil nasilsa diye. Siliklesince degerlendirdim artkk. Hayırlısı ama bu ay hic umidim yok
Tamam önemli olan çatlaması çatladıktan sonra birliktelik olduysa olur cnm

canım benim ovü testlerim böyleydi asla C kadar koyu olmadı T çizgim. ama en koyu gün 28iydi. belki gece Koyulaştı ben geç yakaladım bilmiyorum. Dün dpo 16dayken pozitifi gördüm ki pcos var inşallah sağlıkla ilerlerim
Tam olarak söglediğim buydu 😁 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin şuan benimde böyle oldu arkadaşında U umutvarherzaman2612 hangi gün değerlendirmiş oldunuz acaba ?

ben ovitrelle ve klomenle 15 i pik gördüm dünde pik hafif silikleşti değerlendiriyoruz, pcos var 3,5 yıldır hiç gebelik olmadı

Hanımlar, herhangi bir belirtisi olan var mı? Benim 5 günüm var ama şimdi regl olacakmışım gibi sancılarım çoğaldı. Alt karın ağrım ve kasık ağrım var. Ağrıdan mı bilemiyorum ama midem de bulanıyor. 🥺

Hanımlar, herhangi bir belirtisi olan var mı? Benim 5 günüm var ama şimdi regl olacakmışım gibi sancılarım çoğaldı. Alt karın ağrım ve kasık ağrım var. Ağrıdan mı bilemiyorum ama midem de bulanıyor. 🥺
bat'a 2-3 gün kalana kadar hiçbir belirtim yoktu. Normalde daha erken başlaması gereken göğüs hassasiyetim 2-3 gün kala başladı bat'a 1 kala bacaklarım sızladı. Bat günü hem belim hem bacaklarım sızladı. Bat günümde de pozitifi gördüm ama sanırım ya geç döllenme ya da yine kimyasal 😢

bat'a 2-3 gün kalana kadar hiçbir belirtim yoktu. Normalde daha erken başlaması gereken göğüs hassasiyetim 2-3 gün kala başladı bat'a 1 kala bacaklarım sızladı. Bat günü hem belim hem bacaklarım sızladı. Bat günümde de pozitifi gördüm ama sanırım ya geç döllenme ya da yine kimyasal 😢
İnşallah kimyasal değildir iyi düşünelim iyi olsun. Ben de geçen ay kimyasal geçirdim. Geçen ay çok belirtim vardı bu ay ise yok maalesef ama sancım başladı.
Umarım hamileyizdir

benim bat belirsiz 31 ekim de olabilir 5 kasımda 2 hafta sonra herşey belli olacak ama stres yapmadan duramıyorum :( nasıl baş edeceğim süreçle bilmiyorum.

Benim tuhaf bi şekilde göğüslerim büyüdü, hassasiyet var dpo 7 deyim ama bat 27 ekim luteal fazım uzunmuş benim, neyse gebelik belirtisi zannedip heveslenmiştim de değil sanırım çünkü takviye kullanıyorum onlarda yapıyormuş hormonlara etkili oldukları için başka da hiç bir şeyim yok artık yoruldum da ya geçen ay vücudumu dinlemekten deliye döndüm kasığımda sürekli batmalar vardı bacak sızlamaları felan hamileyim sandım yine ve değilmişim işte

Benim de accayip kasık ve bel ağrım var sürekli uyku hali.yumurtlamadan 17 gün sonra mı regl oluyorsunuz
Benim tuhaf bi şekilde göğüslerim büyüdü, hassasiyet var dpo 7 deyim ama bat 27 ekim luteal fazım uzunmuş benim, neyse gebelik belirtisi zannedip heveslenmiştim de değil sanırım çünkü takviye kullanıyorum onlarda yapıyormuş hormonlara etkili oldukları için başka da hiç bir şeyim yok artık yoruldum da ya geçen ay vücudumu dinlemekten deliye döndüm kasığımda sürekli batmalar vardı bacak sızlamaları felan hamileyim sandım yine ve değilmişim işte

Test yaptınız mı?

Back
X