• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Henüz yapmadım kit olanı, tükürükle mikroskobik ovülasyon bakıyorum bir kaç gündür yoktu kitle karşılaştıracağım bugün

Eklentiler

• 1000039898.webp
    1000039898.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
Mikroskobik testle kit karşılaştırdım şimdi daha yumurtlamamışım sanırım bu ay da reglim gecikecek ilk kez geçen ay gecikti pcosta yok ama anlamadım

Peki bu durumda ne düşünüyorsunuz? Acaba kisa süreli mi yumurtladim yoksa yumurtlamadim mi
İnan bilmiyorum benim de akıntım olmuyor ama yumurtlama dönemi kasım ağrım ve göğüs hassasiyetim oluyor ama testim pik yapmadan silikleşiyor seninki gibi. Çaresiz bekliyorum tahlil verip öğrenmeyi düşünüyorum yumurtluyor muyum gerçekten? Kasım adetinde tahlil yaptırcam

İnan bilmiyorum benim de akıntım olmuyor ama yumurtlama dönemi kasım ağrım ve göğüs hassasiyetim oluyor ama testim pik yapmadan silikleşiyor seninki gibi. Çaresiz bekliyorum tahlil verip öğrenmeyi düşünüyorum yumurtluyor muyum gerçekten? Kasım adetinde tahlil yaptırcam
Bende farkli test markası alacağım. Bu testte sorun olabiliyor dediler

Gayet koyu görünüyor canım benimkide bekleyince böyle oluyor kurumuş seninki sanurım
Evet evet kuruydu. Ama t cozgisi c den koyu olmasi gerekiyor ya benim esitlenmedi bile. Bir gun cok yaklasti yarın esitlenir dedim. Ertesi gun yaptığımda siliklesmisti. 24 saatte catladi sanırım. Hatta o gun degerlendirmemistim pik degil nasilsa diye. Siliklesince degerlendirdim artkk. Hayırlısı ama bu ay hic umidim yok

Back
X