- 8 Mart 2025
- 228
- 36
- 13
İşte en sabır gerektiren kısımEvettt çatladığına göre 13-14 gün bekleme zamanı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte en sabır gerektiren kısımEvettt çatladığına göre 13-14 gün bekleme zamanı![]()
hayırlısı olsunHenüz yapmadım kit olanı, tükürükle mikroskobik ovülasyon bakıyorum bir kaç gündür yoktu kitle karşılaştıracağım bugün
Benim bu kadar koyulasmadan siliklesti. Acaba yakalayamadim mi yoksa yumurtlamadim mi?evet bak ben sana pik örneği atıyım kendi testimdenEki Görüntüle 3659430
Pcos mu varBenim bu kadar koyulasmadan siliklesti. Acaba yakalayamadim mi yoksa yumurtlamadim mi?
Hayır çok düzenli adetlerim. Hormonlarim da normalPcos mu var
Genelde pcosta tam pik göremeden silikleşir o yüzden sordumHayır çok düzenli adetlerim. Hormonlarim da normal
Peki bu durumda ne düşünüyorsunuz? Acaba kisa süreli mi yumurtladim yoksa yumurtlamadim miGenelde pcosta tam pik göremeden silikleşir o yüzden sordum
Bu arada tam da o gun akinti kasik agrisi vs tam da yumurtlama belirtilerim vardiPeki bu durumda ne düşünüyorsunuz? Acaba kisa süreli mi yumurtladim yoksa yumurtlamadim mi
İnan bilmiyorum benim de akıntım olmuyor ama yumurtlama dönemi kasım ağrım ve göğüs hassasiyetim oluyor ama testim pik yapmadan silikleşiyor seninki gibi. Çaresiz bekliyorum tahlil verip öğrenmeyi düşünüyorum yumurtluyor muyum gerçekten? Kasım adetinde tahlil yaptırcamPeki bu durumda ne düşünüyorsunuz? Acaba kisa süreli mi yumurtladim yoksa yumurtlamadim mi
Ovulasyon testlerin silikmiydi hep aynı renk olandamı yokKızlar bat 31 ekin olup pik gören var mı bende pik yok henüz acaba bu ay yumurtlamayacak mıyım
Bende farkli test markası alacağım. Bu testte sorun olabiliyor dedilerİnan bilmiyorum benim de akıntım olmuyor ama yumurtlama dönemi kasım ağrım ve göğüs hassasiyetim oluyor ama testim pik yapmadan silikleşiyor seninki gibi. Çaresiz bekliyorum tahlil verip öğrenmeyi düşünüyorum yumurtluyor muyum gerçekten? Kasım adetinde tahlil yaptırcam
Ben innovita kullanıyorum iyi bence oBende farkli test markası alacağım. Bu testte sorun olabiliyor dediler
Bende bir cok hatayla karsilastim bu seride. İnnovita alayım diyorum. Benle benzer sorunlar yasamis insanlar bu marka ile. İnnovitada çözülmüşBen innovita kullanıyorum iyi bence o
Şans getirsin ikimize de kasımda güzel haber alalımBende bir cok hatayla karsilastim bu seride. İnnovita alayım diyorum. Benle benzer sorunlar yasamis insanlar bu marka ile. İnnovitada çözülmüş
İnşallahŞans getirsin ikimize de kasımda güzel haber alalım
Gayet koyu görünüyor canım benimkide bekleyince böyle oluyor kurumuş seninki sanurımBenim bu kadar koyulasmadan siliklesti. Acaba yakalayamadim mi yoksa yumurtlamadim mi?
Benim de aynı ama yumurta 24,36,48 saat arasında çatlar benim de 24 saat içinde gerçekleşti normal yaniBenim bu kadar koyulasmadan siliklesti. Acaba yakalayamadim mi yoksa yumurtlamadim mi?
Evet evet kuruydu. Ama t cozgisi c den koyu olmasi gerekiyor ya benim esitlenmedi bile. Bir gun cok yaklasti yarın esitlenir dedim. Ertesi gun yaptığımda siliklesmisti. 24 saatte catladi sanırım. Hatta o gun degerlendirmemistim pik degil nasilsa diye. Siliklesince degerlendirdim artkk. Hayırlısı ama bu ay hic umidim yokGayet koyu görünüyor canım benimkide bekleyince böyle oluyor kurumuş seninki sanurım