• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

kızlar aranıza yeni katıldım umarım herkes hayırlı sonuçlar alır bu ay , benim yumurtlamam 13 ekimdi . 12 ve 13 ünü değerlendirdik. yumurtlamdan sonraki 4 5 gün ara ara kasık ağrısı yaşamaya devam ettim. bir süredir belirtiler kesilmişti ama bugün tuvalete gittiğimde peçeteye bir damla kan geldi. başka da gelmedi . sizce bu yerleşme kanaması mıdır. bat 27 ekim yani 7 gün var . eyrleşme kanaması hep kahverengi pembe yazmışlar kızlar ama benim bildiğin bir kaç damla kırmızı kandı

Herkesin vucudunun tepkisi kanaması farklıdır, sadece daha önce ki zamanlarınla kıyasla benimde yumurtlama 15 i bende beklemedeyim ama henüz çok erken haftaya pazar erken test yapacağım

inşallah güzel haberler alırız , benim ara dönemde kanamam olmazdı bir kaç damla ve sadece peçeteye gelince bir umut oluştu içimde yarın yani adetime 6 gün kala test yapmayı düşünüyorum. her ay böyle bekleyerek ve sonra hayal kırıklığı ile geçiyor ama bu sefer belki olmuştur dua edelim birbirimize

kızlar aranıza yeni katıldım umarım herkes hayırlı sonuçlar alır bu ay , benim yumurtlamam 13 ekimdi . 12 ve 13 ünü değerlendirdik. yumurtlamdan sonraki 4 5 gün ara ara kasık ağrısı yaşamaya devam ettim. bir süredir belirtiler kesilmişti ama bugün tuvalete gittiğimde peçeteye bir damla kan geldi. başka da gelmedi . sizce bu yerleşme kanaması mıdır. bat 27 ekim yani 7 gün var . eyrleşme kanaması hep kahverengi pembe yazmışlar kızlar ama benim bildiğin bir kaç damla kırmızı kandı
Aramızda 1 gün var canım yumurtlama günüm 14 ü benimde normalde ara kanaman gelmiyorsa muhtemel öyledir ama yinede fazla umutlanırsak çok üzülüyoruz bekleyelim sabredelim bazı kişilerde kırmızı kanda gelebilir denmiş kişiden kişiye göre değişiyor başka belirtilerin varmı

Back
X