• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim regle 4 gün var ama progestandan dolayı gecikir muhtemelen

Ayy çok sevindim 😍😍 benim bıgün aşılama gününü sayarsak 12.günüm. 10.gün kan verdim negatif çıktı 😔😔 erkendi ama bence değişmeyecek ya 😔 yarın tekrar mı kan versem? Erken gebelik idrar testinde çıkar mı? Bilemiyorum umudım kırıldı ama
Geç döllendi ise aşılamayı saymasan 9 gün kaç çıkmıştı değerin
Ve belirtin var mı akıntı vs

Sıfırdı kan testi. Ani belirti var sanıyordım ama sıfır görünce demek ki yanılmışım dedim. Göğüslerim acıyordı iki gündür acısı geçti. Kasıklarımda da ara ara hafif ağrı oluyordu. Kirpiklerde falan belirti oluyor demişlerdi. Ben hepsini gebeliğe yormuşum 🤦🏻‍♀️

Sıfırdı kan testi. Ani belirti var sanıyordım ama sıfır görünce demek ki yanılmışım dedim. Göğüslerim acıyordı iki gündür acısı geçti. Kasıklarımda da ara ara hafif ağrı oluyordu. Kirpiklerde falan belirti oluyor demişlerdi. Ben hepsini gebeliğe yormuşum 🤦🏻‍♀️
Akıntı progestan kullandıgım için anlayamıyorum o hep akıyor zaten

Valla ben de bu ay ihtimal vermiyordum komşum bana dedi ki hamilesin rengin atmış kirpiğin birleşmiş acaba mı oldu cumartesi test yaptım bugünde tekrarladım nasıl anlıyorlar bilmiyorum inşallah vardır biraz daha bekleyin test yenileyin

Valla ben de bu ay ihtimal vermiyordum komşum bana dedi ki hamilesin rengin atmış kirpiğin birleşmiş acaba mı oldu cumartesi test yaptım bugünde tekrarladım nasıl anlıyorlar bilmiyorum inşallah vardır biraz daha bekleyin test yenileyin
İnşallahh yarın tekrar yaparım tam netleşiriz artık. Size çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻

İnşallahh yarın tekrar yaparım tam netleşiriz artık. Size çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻
Aminnn daha önce boş gebelik geçirdim inşallah sağlıkla gelir şuan kan vermeye korkuyorum biraz geçsin öyle vereceğim

İnşallah şeninde vardır canım
Hangi marka test yaptın yumurtlamanı takip ettin mi
Canım ben yumurtlamayı takip etmedim ovulasyon testi kullanmadım ama gün aşırı değerlendirdim bu ay dün bat günümdü ama adet olmadım test yaptım o da negatif çıktı dün dün sancılarım oldu adet olacağım sandım ama hala olmadı normalde sancılar başladı mı en fazla bir gün sonra adet olurum ama hala gelen giden yok İnşallah geç döllenme falan olmuştur diye umuyorum

betanız kaç çıkmıştı acaba kaç gün gecikmiştiniz
Önceki debelikde düzenli artış olmuştu kese göründü ama 10 haftalıktı kalp atışı yoktu
Kanamam başlamıştı zaten
Beta ilk 13 de öğrenmiştim sonra düzenli artmıştı

ya peki yaptığım test yanıltmaz beni dimi

Bence hiç ihtimali yok , dediğim gibi adet sökücü kullan
Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım

Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
bu kadar kısa aralıklarla ertesi gün hapı alınmaz. Korunucam derken karaciğerlerinizi bozacaksınız. Hamile kalmazsınız

Back
X