Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖
Kızlar selam benım çocuk seruvenım burda kapandı, Dün eşimi doktora göturduk ıkı bobregının toplam çalşması yüzde 30 yanı ıkısı tek bı böbrek kadar bıle çalışmıyor, bobregın onarımı yok malesef yüzde 10 a düşerse dıyalız, dusmemesı ıçin dıkkat edıcez, böbrek yetmezlıgı 4. Evredeymıs o yüzden esımle ılgılenecem çocuktan vazgectım nasıbımız boyleymıs Rabbim hepınızın kucagını doldursun en yakın zamanda inşallah
Onarımı yok deseler de belli olmaz o. İnşaAllah hayrlısı ile Allah’ım böbreklerini yeniler, şifalandırır. Duanızı Rabbimiz hepimizin kucağını sağlık, sıhhat, afiyet ve güzelliklerle doldurur İnşaAllah olarak düzeltiyorum
Onarımı yok deseler de belli olmaz o. İnşaAllah hayrlısı ile Allah’ım böbreklerini yeniler, şifalandırır. Duanızı Rabbimiz hepimizin kucağını sağlık, sıhhat, afiyet ve güzelliklerle doldurur İnşaAllah olarak düzeltiyorum