Hamilesiiiiiinherkese merhaba, başlığın başından beri ben de takipteyimadetime 3 gün var awox marka erken gebelik testi yaptım ama güvenilirliği var mıfır
trendyoldan sipariş ettim
Eki Görüntüle 3660343
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiiiiiinherkese merhaba, başlığın başından beri ben de takipteyimadetime 3 gün var awox marka erken gebelik testi yaptım ama güvenilirliği var mıfır
Eki Görüntüle 3660343
inşallahHamilesiiiiiin
ben tam göremedim canım kalite düşüyor sanırımKuruma çizgisi midir kızlar ya da öyle bir çizgi gören var mı![]()
Hamilesiiiiiin
ALLAH razı olsun canım Rabbim sızlerıde sevındırsın inşallah herşey gelıp gecıcı saglık olsun yeterCanım çok üzüldüm dualarında sizede yer vereceğim rabbim ya şafi ismi ile eşini şifalandirsin önce sağlık umarım sağlığına kavuşur sonra da bebiş de size sürpriz ansızın hediye gibi gelsin kalpden diliyorum amin![]()
Var cnm bu test bende kullanıyorum yalancı pozitif vermiyor hamilesinherkese merhaba, başlığın başından beri ben de takipteyimadetime 3 gün var awox marka erken gebelik testi yaptım ama güvenilirliği var mıfır
Eki Görüntüle 3660343
inşallah canım sağlıkla ilerler umarım o zamanVar cnm bu test bende kullanıyorum yalancı pozitif vermiyor hamilesin
awox güvenilir canım bayağı belli burda kan ver benceherkese merhaba, başlığın başından beri ben de takipteyimadetime 3 gün var awox marka erken gebelik testi yaptım ama güvenilirliği var mıfır
Eki Görüntüle 3660343
öyle mi diyorsun ama daha adetime 3 gün var ya bekleyeyim diyorumawox güvenilir canım bayağı belli burda kan ver bence
Awoxta hiç yalancı pozitif görmedim canım bence var inşallah sürecin sağlıkla tamamlanıröyle mi diyorsun ama daha adetime 3 gün var ya bekleyeyim diyorum
daha kesin olsun hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonrasında![]()
benim de 5 gün kala yoktu şu an çıkmasına şaşırdım hiçbir şey belli olmuyorBugün benim 10. Gün testler tertemiz ama bakalım birkaç güne ne olur
inşallah çok teşekkür ederimAwoxta hiç yalancı pozitif görmedim canım bence var inşallah sürecin sağlıkla tamamlanır
Ne zamandır deniyorsunuz hayırlı uğurlu olsun neler yaptınız kalmak içinherkese merhaba, başlığın başından beri ben de takipteyimadetime 3 gün var awox marka erken gebelik testi yaptım ama güvenilirliği var mıfır
Eki Görüntüle 3660343
teşekkür ederim, ovülasyonla takip ettim yalnızca bu ay. miyomum tespit edildi 3 ay önce korktum olmama ihtimali var dedi doktor o zamandan beri deniyoruzNe zamandır deniyorsunuz hayırlı uğurlu olsun neler yaptınız kalmak için
Süpersin ya çok sevindim adına özelden bakar mısın mesajımateşekkür ederim, ovülasyonla takip ettim yalnızca bu ay. miyomum tespit edildi 3 ay önce korktum olmama ihtimali var dedi doktor o zamandan beri deniyoruz
teşekkür ederim bakalım biraz geçsin kesinleşirse içim rahat edecekSüpersin ya çok sevindim adına özelden bakar mısın mesajıma
Attımteşekkür ederim bakalım biraz geçsin kesinleşirse içim rahat edecek
bakarım, attın mı gözükmüyor
Ne zaman yumurtlama gördünüz acaba bu arada pozitif duruyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinherkese merhaba, başlığın başından beri ben de takipteyimadetime 3 gün var awox marka erken gebelik testi yaptım ama güvenilirliği var mıfır
Eki Görüntüle 3660343