Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de mesela dpo 16, bat günüm oluyoBenim de accayip kasık ve bel ağrım var sürekli uyku hali.yumurtlamadan 17 gün sonra mı regl oluyorsunuz
Hayır test yapmadım henüz, gecikmeyi beklemek istiyorum ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.Test yaptınız mı?
negatif demek maalesefmerhaba. reglime 6 gün var bugün beta vermek istedim 0,100 çıktı sizce bu kesin negatif demek midir yoksa erken mi verdim acaba böyle bi durum yaşayan var mı
bat ne zaman sizinHayır test yapmadım henüz, gecikmeyi beklemek istiyorum ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.
2 gün kala yapabilirsiniz benceHayır test yapmadım henüz, gecikmeyi beklemek istiyorum ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Yumurtlama ne zamandı22 Ekim
Pik 4 ve 5 Ekim'diYumurtlama ne zamandı
O zaman 20 sinde falan olabilirsiniz.Yumurtlamadan 18 gün geçmiş olucak biraz uzunPik 4 ve 5 Ekim'di
daha çok var erkenden test yapıp umudunuzu kaybetmeyin. benim çatlama 29 eylüldü dpo 16da tam bat günümde pozitifi gördüm22 Ekim
Bekleyeyim biraz garanti olsun bakalım. Diğer türlü üzülüyoruzO zaman 20 sinde falan olabilirsiniz.Yumurtlamadan 18 gün geçmiş olucak biraz uzun
Her şey mümkünacaba geç döllenme olabilir mi![]()
valla normal zamandaki pms belirtimin hiçbiri yoktu akıntım hiç bitmedi. kasık ağrım vs yoktu. bat'a 1-2 gün kala bacaklarım sızlamaya göğüslerim şişmeye acımaya başladı bat günü bel ağrım başladı bugünde uyku mide bulantısıSizde belirtiler neydi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ovulasyon gününden sonraki yedinci gün bugün ama hiç bir belirtim yok ne ağrı ne dolgunluk hissi. Sadece her ay olan hafif bel agrısı var ama dediğim gibi her ay yumurtlamadan sonra oluyor zaten. Sizin de böyle miydi acaba? Hiç sızlama gibi ağrılarınız olmadı mı?valla normal zamandaki pms belirtimin hiçbiri yoktu akıntım hiç bitmedi. kasık ağrım vs yoktu. bat'a 1-2 gün kala bacaklarım sızlamaya göğüslerim şişmeye acımaya başladı bat günü bel ağrım başladı bugünde uyku mide bulantısıinşallah sağlıkla ilerler bu sefer