- 20 Ekim 2025
- 3
- 0
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SONUCUN cıktı mı![]()
Ayy maşallah canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin sürecinbeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()
Canım bu ay 31 gün biliyorsun değilmi hangi marka test yaptınKızlar Bat 2 Kasım bugün DPO 11 test yaptım ve negatif![]()
Gözün aydın temmuz anneleri grubumuz kalabalıklaşıyor sonundabeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()
MaşaAllahbeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()
Hayırlı uğurlu olsunn gözünüz aydınbeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()
Teşekkür ederim tüm isteyenlere diliyorum allah kısa sürede tattırsınAyy maşallah canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin sürecin![]()
Ay evet yengeçlerGözün aydın temmuz anneleri grubumuz kalabalıklaşıyor sonunda![]()
Çook teşekkür ederim canım benim, en en kısa sürede rabbim sana nasip etsin kucağını da kalbini de doldursunMaşaAllahsağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşaAllah. Çoook sevindim canım
![]()
Ben vucudumu çok dinlerim her kasık batmam olurdu bu ay da oldu ama diğer aylar olup kayboluyordu batmalar bu sefer hep vardı, ikincisi de yumurtalamadan iki üç gün sonra göğüs hassasiyetim oluştu ben onu ilaç kullanıyordum ona bağlamıştım.Hayırlı uğurlu olsunn gözünüz aydın
Bu ay hiç farklı belirtileriniz oldu mu acaba, süreç nasıldı![]()
Hayırlı olsun canımbeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()
Kızlar dpo nebeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahbeta değerim 1109 çıkmış dpo 16da. İşte şimdide şoklardayım![]()