Görünmüyor ki yoksa atacaktım yarın yada diğer gün bidaha yapayım atarım eğer belirgin çıkarsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünmüyor ki yoksa atacaktım yarın yada diğer gün bidaha yapayım atarım eğer belirgin çıkarsa
Selam canım naptın? Yarın test yapacağımGörünmüyor ki yoksa atacaktım yarın yada diğer gün bidaha yapayım atarım eğer belirgin çıkarsa
Testin normal hali yok mu?Merhaba 28 eylül pik 29 eylül çatlama gördüm 26 yı 27 ye baglayan gece ilişki 28-29 ilişki oldu 5-6 gün sonra obulasyon tekrar koyulaşmaya başladı sagdan 3 tanesi pik ve çatlama attakiker çatlamadan sonra yaptıklarım.bugun 11.gün gebelik testim bu sekilde awox marka sizce varmı kendimimi kandırıyorum
Sizin var ben görüyorumMerhaba 28 eylül pik 29 eylül çatlama gördüm 26 yı 27 ye baglayan gece ilişki 28-29 ilişki oldu 5-6 gün sonra obulasyon tekrar koyulaşmaya başladı sagdan 3 tanesi pik ve çatlama attakiker çatlamadan sonra yaptıklarım.bugun 11.gün gebelik testim bu sekilde awox marka sizce varmı kendimimi kandırıyorum
Normal hali budaTestin normal hali yok mu?
İnşallah vardır zor görünüyor ama buraya yükleyince kalite düşüyor ister istemez eger varsa yarın dahada belli olmaz mıSizin var ben görüyorum
Evet gittikçe daha belirgin olur yarın yeniden test yapabilirsinizİnşallah vardır zor görünüyor ama buraya yükleyince kalite düşüyor ister istemez eger varsa yarın dahada belli olmaz mı
İnşaAllah yarın net silik olurda zsizinle paylaşırımEvet gittikçe daha belirgin olur yarın yeniden test yapabilirsiniz
Canım bugün yapmadım yarın yapıcam bende elimde ovülasyın vardı yaptım koyu çıktı normal mi ben pek bilmiyorum 5 gün var adete 2 gün önce yaptığıma ovülasyon çizgi yok gibiydi resmenSelam canım naptın? Yarın test yapacağım
Canım bugün yapmadım yarın yapıcam bende elimde ovülasyın vardı yaptım koyu çıktı normal mi ben pek bilmiyorum 5 gün var adete 2 gün önce yaptığıma ovülasyon çizgi yok gibiydi resmen Eki Görüntüle 3656686 Eki Görüntüle 3656687
Canım bugün yapmadım yarın yapıcam bende elimde ovülasyın vardı yaptım koyu çıktı normal mi ben pek bilmiyorum 5 gün var adete 2 gün önce yaptığıma ovülasyon çizgi yok gibiydi resmen Eki Görüntüle 3656686 Eki Görüntüle 3656687
Kalite biraz düşüyor ama orası pespembe ve baya belli yarın bakalım erken gebelik nasıl çıkacak
Kanka benimde ovülasyon vardı dün yaptım bak böyle cıktı,hiç bilmiyorum.bazıları bununla da öğreniyor ama chatcptye sordum yanıltır dediKalite biraz düşüyor ama orası pespembe ve baya belli yarın bakalım erken gebelik nasıl çıkacak