• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ella bende 3 4 kez kullandım regl gecikmesi yapıyor ve 1 saat sonra hemen kullanmışsın . Hamile olma ihtimalin belki 0.000001 yani canım korkma . Adet sökücü kullan , stres te engel olur . Ben elayı 1 2 gün sonra kullanmıştım hatta.
ya peki yaptığım test yanıltmaz beni dimi

Bence hiç ihtimali yok , dediğim gibi adet sökücü kullan
direkt eczaneden alabiliyor muyum bide sanırım ben hormonlarımla çok oynadım. ağustos ayında hiç olmayınca tartusalla adet oldum eylulun başında ama o bile çok geç etki etti bana

direkt eczaneden alabiliyor muyum bide sanırım ben hormonlarımla çok oynadım. ağustos ayında hiç olmayınca tartusalla adet oldum eylulun başında ama o bile çok geç etki etti bana
Ben hiç kullanmadım adet sökücü . Daha önce kullandıysan yine kullanabilirsin

Milyarda bir ihtimal falan olur yani , hem tam olarak bir ilişki yok hem de 1 saat sonra Ella . Ella ve stres etkisidir
yani boşalma olmaması bi nebze beni rahatlatıyor, ella için herkes aynısını diyor ama olmadıkça acaba açaba diye diye kendimi yiyip bitiriyorum

Canım sen bilirsin ona ne diyebilirim . Ama kimse ihtimal vermez dediğin durumda hamileliğe
teşekkür ederim olmadı pazartesiye kadar karnıma masaj falan yapayım pazartesi yine bi test yaparım inşallah sonuç negatif gelir aslında böyle hamile kalınmayacagını bende biliyorum annem çok uğraşmıştı öyle benimki gibi 5 dkda olan bir şey degil ama yinede korkuyor insan, ama bir kadın doğuma gidecegim

teşekkür ederim olmadı pazartesiye kadar karnıma masaj falan yapayım pazartesi yine bi test yaparım inşallah sonuç negatif gelir aslında böyle hamile kalınmayacagını bende biliyorum annem çok uğraşmıştı öyle benimki gibi 5 dkda olan bir şey degil ama yinede korkuyor insan, ama bir kadın doğuma gidecegim
Anlıyorum korkunu ama yoktur , yine de git kadın doğuma adet olamıyorum de muayene etsin yumurtalıklarıma falan baktırmak istiyorum de ilaç versin . Özele gidersen daha iyi olur dediğini yapar en azından .

Anlıyorum korkunu ama yoktur , yine de git kadın doğuma adet olamıyorum de muayene etsin yumurtalıklarıma falan baktırmak istiyorum de ilaç versin . Özele gidersen daha iyi olur dediğini yapar en azından .
evet devlet ultrasondan baktı sende pcos görünümü var dedi kan aldı neredeyse tüm değerlerim referans dışıydı sadece tartusal verdi ve dahiliyeye git dedi anlamadım bile

Ne kadar var adete ?
image.webp

Test yaptım da çok silik çizgi var kalite düşüyor ama görüyorum gölfe gibi
image.webp

Kızlar sol kasıkta ara ara batmalar hamileliğe yorumlanır mı , sizde olan var mı bu şekilde ? Bugün 4. Günüm henüz bekliyorum

Back
X