- 28 Mayıs 2025
- 1.028
- 228
- 38
- 25
- Konu Sahibi prensesbiri
Evet gec dollenme vs diye olabiliyor belirtin var miBen erken yaptım sanırım testim mesala benım arkadaşım regli geçmiş yapmış çıkmamış ıkı gun sonra yapmıs çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gec dollenme vs diye olabiliyor belirtin var miBen erken yaptım sanırım testim mesala benım arkadaşım regli geçmiş yapmış çıkmamış ıkı gun sonra yapmıs çıkmış
Ya cok sıkıntılı dönemler cok yanıltıcı olabiliyor testler vsBenımde kanamam var 3test pozıtıf oldu ama regl oldum
Reglm zaten ya yarın ya da diğer gün. Bir şekilde bir şeyler var mı diye netlestirmeye çalışıyorum çünkü tiroid var biraz netleştirebilsem kafam da koşa koşa hastaneye gideceğimCanım bende yaptım bende de var gibi ama yokta gibi bence reglini bekle
Bir gün var aramızda beraber beklemek çok güzel oluyorBenim 27 bat aranıza katılabilir miyim kızlar![]()
senden güzel haberler bekliYalnız bugun baya akıntım var
Ay çok sevindim bunaBir gün var aramızda beraber beklemek çok güzel oluyor![]()
İnşallah bu ay güzel olur hepimiz içinsenden güzel haberler bekli
Ay çok sevindim bunabirbirimizin heyecanına ortak olmak gerçekten güzel
![]()
Kızlar bi son durum güncellemesi atın
Benım dün biraz ağrım vardı bugun akıntım var cok hafif göğüslerimde sızı var ama hafif benımde salı beraber takipte kalalım o zamanyoldaş
Fotosu var mı testinCanım bende yaptım bende de var gibi ama yokta gibi bence reglini bekle