- 12 Mart 2024
- 134
- 36
- 18
- 32
- Konu Sahibi prensesbiri
Salı gününe aldım randevu gideceğim bekliyorumKadın doğuma git istersen bi için rahatlasın. Bence betan gayet güzel negatif düşünüp kendini strese sokma bu ana odaklan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı gününe aldım randevu gideceğim bekliyorumKadın doğuma git istersen bi için rahatlasın. Bence betan gayet güzel negatif düşünüp kendini strese sokma bu ana odaklan
Bir test daha alıp yapayım diyorum ama ne önerirsiniz kızlar awox mu prodoctor mu başka bir marka mı? Regl belirtilerim kayboldu, inşallah gelmez çok umutlandımBenim de reglim normalde bugün. 7 aydır deniyoruz, düne kadar yaptığım erken hamilelik testleri negatifti. Dün prefertil marka testte belli belirsiz bir çizgi gördüm ama predoctor da yaptım negatif çıktı. Bu sabah ilk idrarla prefertil kaset test yaptım, çok çok silik bir çizgi görüyorum. Hatta hayal mi görüyorum diyip chatgptye sordum çok silik var dedikafayı yedim çizgiler görüyorum diye düşünüyorum artık. Düne kadar son 4-5 gündür gögüs ağrısı çekiyordum bugün hafifledi. 2-3 gündür regl olacakmışım gibi regl ağrısı çektim bugün o da kayboldu. Sadece akıntım var, yarın da regl gelmezse pazartesi bir test daha yapıp duruma bakayım diyorum. Meraktan çatlamak üzereyim
MerhabaBenim de reglim normalde bugün. 7 aydır deniyoruz, düne kadar yaptığım erken hamilelik testleri negatifti. Dün prefertil marka testte belli belirsiz bir çizgi gördüm ama predoctor da yaptım negatif çıktı. Bu sabah ilk idrarla prefertil kaset test yaptım, çok çok silik bir çizgi görüyorum. Hatta hayal mi görüyorum diyip chatgptye sordum çok silik var dedikafayı yedim çizgiler görüyorum diye düşünüyorum artık. Düne kadar son 4-5 gündür gögüs ağrısı çekiyordum bugün hafifledi. 2-3 gündür regl olacakmışım gibi regl ağrısı çektim bugün o da kayboldu. Sadece akıntım var, yarın da regl gelmezse pazartesi bir test daha yapıp duruma bakayım diyorum. Meraktan çatlamak üzereyim
İnşallah hamileyizdir aşkımBende belirti denmez adet belirtileri ama bnm adetim bu sekilde olmazdi hic goguslerim cok aciyorlar cok dolgunlar belim bile agriyo ki hic agrimaz ama dedim yarin yapicam ins gelmezse devami
MerhabaMerhabaBenim de bu şekilde belirtiler hepsi kayboldu sanki yumurtlama dönemimden sonra iki üç gün sonra göğüs hassasiyeti başlamıştı. Bütün belirtileri yaşadım 4-5 gün kala komple ağrı mememe yayıldı gittikçe de azaldı. Bu sabah bende test yaptım bu şekilde çıktı 2-3 dk sürmedi
Evet düzensizlik oluyor benim de 9 gün geciktiğim falanda oldu 3 aydır şükür günümde oluyorum. Gebelik beklerken gecikmek dahada strese sokuyor insanı gerçekten
İnşallah hamileyizdir aşkım
Anlaştık haberlerinizi bende bekliyorum inşallah güzel haberler aldığımız çok güzel bir gün olurMerhabatestimiz de benziyor, hikaye çok benzer. Umarım düşündüğümüz gibidir
bugün eczaneden prodoctor test alıp yarın sabah ilk idrarla onu yapmaya karar verdim. Size de haber edeceğim gelişme olursa
siz de haber edin lütfen, güzel dileklerimi gönderiyorumm
Şuan elimde test yok eşimden istedim aslında sonra sildim mesajı emin değilim psikolojik hissediyor olabilirim o yüzden ona da söylemek istemedim araftayim resmen bekliyorum pazartesiyi olmazsam isterim herhaldeİnsallah ya ne zmn test yapican sen bn olmazsam yarın
Aylardır test yapıp negatif gördükten sonra emin olmadan test isteyip yapmak istemiyorum lekenmeler olunca da daha çok regl olacak gibi bekliyorum bide bu ay tek farkım çok sıcak basıyor bana havalar sıcak orası ayrı zaten ama bunaliyorum gece felan sıcaktan uyiyamadgimi bilirim belki buda belirtidir ama havalar sıcak ondan da olabilir diye düşünüyorum tansiyonum bı yüksek çıkıyor bı düşük anlamadım İnan kiŞuan elimde test yok eşimden istedim aslında sonra sildim mesajı emin değilim psikolojik hissediyor olabilirim o yüzden ona da söylemek istemedim araftayim resmen bekliyorum pazartesiyi olmazsam isterim herhalde
Şuan elimde test yok eşimden istedim aslında sonra sildim mesajı emin değilim psikolojik hissediyor olabilirim o yüzden ona da söylemek istemedim araftayim resmen bekliyorum pazartesiyi olmazsam isterim herhalde
Valla benmde leke suanlik yok gelmio agrim vs de yok ztn aci esigim yuksek oldugu icin hissetmiyorum cogunu
Bide rüyamda gördüm resmen test yapıp çift çizgi çıktığını psikolojik diye düşünüyorumBenimde şuan lekelenmem yok ama adet olcak gibi hissediyorum bilmiyorum sizce test isteyip yarn yapmayali miyim
Benimde şuan lekelenmem yok ama adet olcak gibi hissediyorum bilmiyorum sizce test isteyip yarn yapmayali miyim
Regl ağrıları ve kahverengi akıntı başladı, benim geliyor gelmekte olan maalesefAnlaştık haberlerinizi bende bekliyorum inşallah güzel haberler aldığımız çok güzel bir gün olur![]()
Yaa üzüldüm canım hayırlısıyla inşallah bir sonra ki ay olur içini ferah tutRegl ağrıları ve kahverengi akıntı başladı, benim geliyor gelmekte olan maalesef![]()
Eveet hayırlısı olsun inşallah senden güzel haberler gelirYaa üzüldüm canım hayırlısıyla inşallah bir sonra ki ay olur içini ferah tut![]()
Bakalım canım hafif belim ağrıyor halsizlik baya ama bakalım bilmiyorum senin testinin markası neydiEveet hayırlısı olsun inşallah senden güzel haberler gelir![]()
Prefertil ultra erken gebelik testi diye bir marka, trendyoldan almıştım. Bir daha almayacağım belli olduBakalım canım hafif belim ağrıyor halsizlik baya ama bakalım bilmiyorum senin testinin markası neydi