• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaptım hem erken hem normal kaset test bendede kocaman bir negatif olsaydı mutlaka çıkardı bu ay olmadi malesef 😪

Eklentiler

• 20210413_115730.webp
    20210413_115730.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
Adetinize var daha bekleyin umutsuzluğa kapılmayın
Canım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(

Canım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(
Bende senin gibi düşünüyorum kuruma çizgisi çıkar başka zaman o bile çıkmadi okadar negatif 😊

Bende senin gibi düşünüyorum kuruma çizgisi çıkar başka zaman o bile çıkmadi okadar negatif 😊
Ben zaten beliryi yaşamaktan da yorulmuştum dediğim gibi. Herşeyi hamileliğe yormak istiyordum. Artık öyle olmaz. Tabi günümüm geçmesini bunun yalancı negatif olmasını istiyorum ama nasip artık. Senin bat ı hatırlayamadım ben ama canım kaçıydı

Evet regl olana kadar sansimiz drvam ediyor sonuçta umudu kaybetmemek lazim🤭 ama tabi insan hemen olsun istiyor o baska🙄

Ben zaten beliryi yaşamaktan da yorulmuştum dediğim gibi. Herşeyi hamileliğe yormak istiyordum. Artık öyle olmaz. Tabi günümüm geçmesini bunun yalancı negatif olmasını istiyorum ama nasip artık. Senin bat ı hatırlayamadım ben ama canım kaçıydı
Cnim senin bat kac

Canim benim gununuzden once niye ypip moralinizi bozuyorsunz ki bk bana bir gun gecikme ile bile zor cikti senin daha 3 gun var insaf yani 😁😁😁
Burada okuyorum sürekli onlar kafamı karıştırıyo 🤭 yumurtlamadan 12 gün sonra kesin demişler hep. Ne bileyim işte duramadım bi anlık gaz🤭

Back
X