• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canım. Ama olmayabilir de tabi.
Hassasiyet var mı? Daha çok o erken gebelik belirtisiymiş.
Aynen dokunduğunda ağrı var ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce göğüs ucum da ağrı vardı şimdi ise göğüs çevremde ağrı var normalde regl olacağım zmn göğüs ağrım filan olmaz benim bat 5 gün var

Aynen dokunduğunda ağrı var ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce göğüs ucum da ağrı vardı şimdi ise göğüs çevremde ağrı var normalde regl olacağım zmn göğüs ağrım filan olmaz benim bat 5 gün var
Belirti olabilir o zaman canım🤗 haydi hayırlı haberlerin gelsin inşaallah 🥳

Merhaba canım belirtilerin nasıl sen de kendini dinlemekten helak oldun mu merak ettim😄 M mavi_ylmz

Bat 17 Nisan... Akşamüstünden beri az az lekelenmem oluyor,adet mi oluyorum 6 gün var daha nedir anlayamadım 🤦 normalde düzenli 28-30 günde bir adet olurum. Afedersiniz külota bulaşmayan ama sildikçe gelen bı pembelik
Bende de oldu canım o. Taaa çarşamba olmuştu ama. Daha koyu renkteydi bir de. İnşaallah belirtidir👍🏻😌

Aritmetik ortalamasını alıyordur son ayların🤣 16sı benim de. Birlikte bekleyelim belki birbirimize güzel enerjiler yollarız😍
Takvime yani programa gore mi 16si senin? Benim bugün ama son 3 ayda en uzun 33 gunmus ona gore benim 16si.. Carsamba yapayim diyorum tabi regl olmazsam🤣 yumurtlama 30u uzerinden 14 gun gecmis oluyor cikar mi acaba? Haydi bekle simdi 2 gün bekleyebilirsen🤣

Sabah uyandım çamaşırımda 3-4 damla çok açık pembe kan lekesi vardı sanırım bu ayda nasip olmadı regl olcam 😣 Regl tarihim 13 Şubat 15 Mart bu ayda 12 si olcak herhalde

Takvime yani programa gore mi 16si senin? Benim bugün ama son 3 ayda en uzun 33 gunmus ona gore benim 16si.. Carsamba yapayim diyorum tabi regl olmazsam🤣 yumurtlama 30u uzerinden 14 gun gecmis oluyor cikar mi acaba? Haydi bekle simdi 2 gün bekleyebilirsen🤣
Sen yapsan mı acaba bi test😂

Sabah uyandım çamaşırımda 3-4 damla çok açık pembe kan lekesi vardı sanırım bu ayda nasip olmadı regl olcam 😣 Regl tarihim 13 Şubat 15 Mart bu ayda 12 si olcak herhalde
Canım en doğru zamanda olsun inşaallah. Allah büyüktür en iyisini o bilir. 🙏🏻

Sabrimi zorluyorum🤣 bugün hakkımı kaybettim sabah yapılıyor ya test geçti artık 🤪
Haydı hayırlısı 😁 bende regl belirtileri var olacak gibiyim. Olmazsam yapıcam artık ama zannetmiyorum:(

Haydı hayırlısı 😁 bende regl belirtileri var olacak gibiyim. Olmazsam yapıcam artık ama zannetmiyorum:KK43:
Ikisi birbirine benziyor iste belli olmaz bende de var oyle dusunursek🤭 senin yumurtlama ne zamandi? Kacinci gundu?

Ikisi birbirine benziyor iste belli olmaz bende de var oyle dusunursek🤭 senin yumurtlama ne zamandi? Kacinci gundu?
Yumurtlama ayın 1, çatlama 2si. Öyle tabi bakalım nasip artıl☺️

• Beğen
Reactions: Mof
Hayırlısı inşallah burdada yerleşme kanaması olanları okudum belkide öyledir Allahtan ümit kesilmez 🥰
Doğru o da olabilir ☺️ Bir kaç gün bekle bakalım lekelenme şeklinde devam ederse ya da kesilirse hamilesindir inşaallah 🙏🏻☺️

Benim de 30 31 2 gun var arada.. sen de aslinda crs yapabilirsin test o zaman regl olmazsan
Olacağım gibi. :( daha önce bir gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı. Onda regl belirtileri yoktu. Bunda bariz var:(

Back
X