• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende yeni gördüm ve katılmak istedim, benim de bat 16 ... Eylül ayından beri takvime göre deniyoruz ama olmadı iki aydır da ovulasyon testi deniyorum geçen ay pik olan günleri değerlendiremedik o yüzden olmadı bu ay yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik bazı belirtilerim de var umarım bu ay hepimiz için hayırlısı olur 🙏 sizde belirtiler neler ??
Canım benim belirtilet adetle aynı. Kasık ağrısı. Ama daha önce bi kaybım oldu onda adet belirtisi gibi değildi. Yani bu ay benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada ilk gebeliğmi adete 4 gün kala öğrenmiştim hala saklıyorum testi oğlum 5 yaşında 🥰 Yani demem o ki varsa silik dahi olsa çıkıyor hemde en ucuz testle.
Siz hamilesiniz bence şuan çok net geldi bana baska bir aksilik yoksa eğer 😊 ben de yrn yapacağım sabah sabır buraya kadarmış 🤭

Canım benim belirtilet adetle aynı. Kasık ağrısı. Ama daha önce bi kaybım oldu onda adet belirtisi gibi değildi. Yani bu ay benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.
Hiç belirtisi olmayıp hamile olanlarda var canım yada birçok belirtisi olup hamile olmayanlar da öyle düşünme sen iyi düşünelim hepimiz için hayırlısı diyelim

• Beğen
Reactions: Mof
Hoşgeldiiin batdaş mı oluyoruz ahahaha🤣 Belirti olmadan da oluyor canım. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız🙏🏻 Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun adeti mi bekleyeceksin?
Ayy evet batdaşız galiba 😂😂😍 ben geçen ay çok gaza geldim kan testi bile yaptırdım negatif çıktı 🙈 Bu ay akışına bıraktım geçerse yapıcam test. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırızz 💛💛

Ayy evet batdaşız galiba 😂😂😍 ben geçen ay çok gaza geldim kan testi bile yaptırdım negatif çıktı 🙈 Bu ay akışına bıraktım geçerse yapıcam test. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırızz 💛💛
haydi bakalım. ☺️ Az kaldı ama bundan sonrası geçmiyor.😞

Back
X