• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin de bat 16 mi yeni grup kuralim gunler belli olunca bari bidahaki ay🤭 experla experla Nasıl bu grupta bidahaki aya kalanlari toplarizki senin ellerine bırakıyorum bu konuyu bari iletişim halindeyken kopmayalım ilk grubum bu benim😁💕
Bi belli olsun da inşaallah dağılmadan toplarız buraya atarız yeni grubun adını 😊 diğer batlar da yakın olacağı için aynı gruptayız yine😄 ama tabi beklediğimiz o gün gelmez de farklı bir başlığa grup kurarız inşallah 🤗🤗

Ahhh Ahh Bende Hep Umutlarımı Yenileyerek Yeni Aya Başladım Fakat Üç Ay Önce Leep Ameliyatı Oldum O Yüzden Ara Kanamalarım Var Benim Bu Ay ki Adete Beş Gün Kala Olunca Umut Ettiriyor Rahim Deyyozu 🤣🤣🤣 Amannnn Ne Gelirse Güzel Rabbimden Gelsin ❤️❤️
Aminnnn canım Allah en güzelini biliyor☺️

Kızlar bişey dicem ya benimde 16 nisanda bat ama 2 gün önce yani 4 gün kala bianda şiddetli bel ve kasık ağrım oldu, suandada ufak ufak oluyor. Test yapsammı?

Kızlar bişey dicem ya benimde 16 nisanda bat ama 2 gün önce yani 4 gün kala bianda şiddetli bel ve kasık ağrım oldu, suandada ufak ufak oluyor. Test yapsammı?
Bence gecikmeyi bekle canım test yaptım ben üç gün kala çıkmadı:( insan üzülüyor. Cumayı bekle en azından bence.

Bence adet gecikmesinden en az 6 gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor. Bazi kadinlarda dollenme erken oluyor o da şans iste erken ogrenebiliyorlar. Yani yaparsaniz ve negatif cikarsa hamilelik kesin olarak mevcut degil demek olmuyor.

Bence adet gecikmesinden en az 6 gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor. Bazi kadinlarda dollenme erken oluyor o da şans iste erken ogrenebiliyorlar. Yani yaparsaniz ve negatif cikarsa hamilelik kesin olarak mevcut degil demek olmuyor.
Regl o kadar gecikse kesin hamileyim derim çünkü çok şükür hiç aksamaz😂

Bi belli olsun da inşaallah dağılmadan toplarız buraya atarız yeni grubun adını 😊 diğer batlar da yakın olacağı için aynı gruptayız yine😄 ama tabi beklediğimiz o gün gelmez de farklı bir başlığa grup kurarız inşallah 🤗🤗
Evet takip edip toplanalım yine 😀

canım süpersin ya çok sevindim sırayla böyle mutluluğumuzu paylaşırız burada inşaallah çok istiyorm🙏🏻🥰💃🏼 Kan verince de haber ver bize değerin kaç çıkacak bakalım ☺️
Biraz umutsuz hissediyorum ama bakalım en azından emin olurum 😊

Back
X