• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sabah yine test yaptım ama aynı silik, hayalet çizgiydi. Tam anlamadım. Bugün bat günüm. Regli olmazsam pazar tekrar yaparım. Çizgi koyulaşırsa haftaiçi doktor yolu🤗
Biraz regli sancım var ama bakalım 😐

Kızlar ben sabah yine test yaptım ama aynı silik, hayalet çizgiydi. Tam anlamadım. Bugün bat günüm. Regli olmazsam pazar tekrar yaparım. Çizgi koyulaşırsa haftaiçi doktor yolu🤗
Biraz regli sancım var ama bakalım 😐
Senin geç döllenme felandır bekle regl geçsin öyle bidaha yaparsın. O sancılar bendede var kuzum

Tabiki dua herşeyin ilacıdır bebeklerim🥰🥰
Canım senin ki baya koyulaşmış ama bencede pazartesiyi bekle bebek iyice yerleşsin 😍 zaten hastaneler şuan hiç iyi durumda degil covidden dolayı gittiğinde keseyide görürsün umarım 💛 haftasonu sana nasıl gececek acabaa heyecanlııı 🤩🤩

Canım senin ki baya koyulaşmış ama bencede pazartesiyi bekle bebek iyice yerleşsin 😍 zaten hastaneler şuan hiç iyi durumda degil covidden dolayı gittiğinde keseyide görürsün umarım 💛 haftasonu sana nasıl gececek acabaa heyecanlııı 🤩🤩
Valla yerimde duramıyorum bende kızlar kimseye söylememek için zor duruyom valla 😂 ay darısı isteyen herkese inşallahhhh bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine 🤲

Belki tutunma zamanlarıdır hiç belli olmaz baska seylerle uğraş ama yinede ağır kaldırmamaya felan özen göster
Keşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağır 😆 bakalım içimden bir ses öyle diyor çünkü hiç adetten den bu kadar önce ağrım sızım olmamıştı adetten iki üç gün önce olurdu yaa

Keşke ama ambulansdayım ben hastalar hep ağır 😆 bakalım içimden bir ses öyle diyor çünkü hiç adetten den bu kadar önce ağrım sızım olmamıştı adetten iki üç gün önce olurdu yaa
Ya senin işin cok zor gercekten bende kuaförüm ağda müşterim gelicek eğilmem gerek dikkat ederek yaprım artık

Cnm allah yardımcınız olsun tum saglik calisanlarina🙏💕 ins burada yazan herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur ya cok zor birsey ozellikle kadin icin gun saymak. Hepimiz hepimizi anliyoruz. Ben bu foruma yeni uye oldum ve ilk defa bu kdr aktif bir forum kullaniyorum. Disarda paylasamadigimiz seyleri paylasmak bu yükü aliyor gerçekten hepiniz iyi ki varsiniz🥳

Kizlar tekrarladim bos cikti😭😭😭 cok uzgunum ya 😔heveslenmisdim

Eklentiler

• 866FF66A-DDBD-49EF-9985-AA479F22EFD3.webp
    866FF66A-DDBD-49EF-9985-AA479F22EFD3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 38
Back
X