Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
63
Kizlaaaarrr ovulasyon testi yapmıyorum uygulamadan ve tarih hesabına göre bugün(05.10) yumurtlama gunum bugünü ve 3 ekimi degerlendirdik. Fındık badem kuru incir falan yiyorum yarın folik asit ve avokado havuç falan alacam vücudumu hazırlamaya başladım yani bu 2. Denememiz olacak. Haydi bat lari birlikte bekleyelimmm🥰

Kizlaaaarrr ovulasyon testi yapmıyorum uygulamadan ve tarih hesabına göre bugün(05.10) yumurtlama gunum bugünü ve 3 ekimi degerlendirdik. Fındık badem kuru incir falan yiyorum yarın folik asit ve avokado havuç falan alacam vücudumu hazırlamaya başladım yani bu 2. Denememiz olacak. Haydi bat lari birlikte bekleyelimmm🥰
Hayrılısı olsun canım ☺️ Benim de 13 ekim ama dün kan testim 2.00 cıktı insan yine de ümit ediyor 🥺

Hayırlısı olsun 💚 bence ovulasyon yapmakta da fayda var. Benım de bat 20 ekım. Henuz yumurtlama olmadı ma 2 3 gun kaldı tahmınımce. Insallah guzel haberler alırız 🍀

Hayrılısı olsun canım ☺️ Benim de 13 ekim ama dün kan testim 2.00 cıktı insan yine de ümit ediyor 🥺
bugun evde test yaptim ama negatifti
catlama oldugundan belli surekli kasik agrilarim var iki tarraftada
bide ogunden belli adet olcakmis gibi inceden inceden karin agrim var normalde bu ikisi olmazdi hic
sende belirtiler varmi canim

Hanımlar meraba, 1 senelik evliyim, ilk 1 sene çocuk düşünmemiştik, 2 aydır yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz bat 13 Ekim hiç bi gebelik belirtim yok aslında, adete 3 gün kala yani bu sabah test yaptım, silik çizgi var gibi bı bakabilir misiniiizzz 💃

Eklentiler

• IMG_20211010_082749.webp
    IMG_20211010_082749.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 99
Hanımlar meraba, 1 senelik evliyim, ilk 1 sene çocuk düşünmemiştik, 2 aydır yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz bat 13 Ekim hiç bi gebelik belirtim yok aslında, adete 3 gün kala yani bu sabah test yaptım, silik çizgi var gibi bı bakabilir misiniiizzz 💃
Canım merhaba bence silik var yarında dene koyulaşmayı takip et bence inşallah vardır🙏🏻

benimde 13 ekim ve bende bugun yaptim ayni seninki gibi silik cikti

Kızlar kaç ay oldu bizde deniyoruz. İnsan olmadıkça üzülüyor valla bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım. Ona göre denedik. Normalde hep 14. Gün derler 28-30 günde bir olanlar için.. Bu ay denedim pik 16. Günde oldu. Haliyle yumurtlama 24-36 saat sonra deseniz 17. hatta belki 18. Günmüş. Umarım şimdiye sorun budur. Çok yoruldum psikolojik olarak gerçekten. Neyse zaten 2-3 gün sonra anlayacağız

Ben de gördüm çizgiyi 😍tebrikler

Kızlar kaç ay oldu bizde deniyoruz. İnsan olmadıkça üzülüyor valla bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım. Ona göre denedik. Normalde hep 14. Gün derler 28-30 günde bir olanlar için.. Bu ay denedim pik 16. Günde oldu. Haliyle yumurtlama 24-36 saat sonra deseniz 17. hatta belki 18. Günmüş. Umarım şimdiye sorun budur. Çok yoruldum psikolojik olarak gerçekten. Neyse zaten 2-3 gün sonra anlayacağız

Biz de öyle. Bu ay ovulasyonla denedik. Beklemedeyz bakalım. Hepimiz için hayırlısı olsun 💚🤲🏼

İnsanlar kafaya takma stres yapma diyor ama çok zor gerçekten sizi anlayabiliyorum sabredin tez zamanda güzel haberler alırız inşallah 🤷

Back
X