- 12 Ekim 2025
- 8
- 1
- 1
- 29
Merhaba kızlar, benim bat 19 Ekim ama bunu sadece takvimden söyleyebiliyorum çünkü artık test yapmaktan sıkılmıştım adetlerim düzenli en fazla bir gün gecikir nadiren, takvimde 5 Ekim ovulasyon gösterdiği için o tarihte test yapmaya başladım. Ancak 5inde değil 8inde çizgi koyulaşmaya başladı. Ardından 9u 10u 11i ve 12sinde kopkoyu çift çizgi gördüm. Bu kadar uzun süren ovulasyon olamaz diye düşündüm araştırdım ama bir sonuca varamadım her test yaptığımda silikleşmesini umdum çünkü 8inden beri sol kasığımda beni sıkıştıran bir ağrı da var kist olmasından korkuyorum geçen ay ilk defa hissetmiştim aynı ağrıyı 27 yaşındayım bu ayda oldu bu ağrı şimdiye kadar hiç olmamıştı bu iki ay dışında, geçen ay kesin hamileyim dedim ama negatif çıktı bu ay da aynı ağrı olunca gebeliğe bağlı olmadığını tahmin ettim. Bugün dediğim gibi yine kopkoyu pozitif LH testi olunca dayanamayıp gebelik testi yaptım zaten negatif çıkar diyerek. Görseldeki testlerin hiçbiri sabah ilk idrar değil bu arada az önce yaptım hepsini. Ama belirgin pozitif çıktı. İki farklı markanın hcg testi. Gebeysem tabii çok mutlu olacağım ama daha batıma 1 hafta varken bu kadar koyu çizgi olabilir mi?