Allah acil şifalar versin cnmm.inşAllah gelir su yaramazlar bızı bekletmeden yaa :)2.5 senedir canım istiyorum hiç hamile kalmadim geçen hafta doktora gittim ileri derecede pko var sende yumurtlama takibide yapsak boşa uğraşmış oluruz 20den fazla yumurtam varmis ama gelismemis hiç aşılama tedavisi yapcak esimdende test istedi iste
Inşallah canım hayirlisiyla olur hepimizin inşallah :))Allah acil şifalar versin cnmm.inşAllah gelir su yaramazlar bızı bekletmeden yaa :)
Aslında iliski 14 nisanda oldu daha yeni diye umitsizimiyide canım 6 gün geçmiş zaten
Insallah gelmez insallah canim hayırlısıbenimde 8 mayıs beklemedeyim. insallah gelmezler
o zaman boyatma belke az kaldı zatenBanada cok erken gibi geldi canım ama ne bileyim umitleniyorum ışte yaptiririm bu seferde sanki gebeymisim gibi vicdan yaparımbu seferde vah şöyle vah böyle der dururum
Şişkinlik kasık ağrın bel ağrın wc ye sık gitme göğüs hassasiyetin hicbirsey mi yokHiçbir belirtim yok yani ben öyle hissediyorum :))
He ya bencede sanki kime güzel görünecem demio zaman boyatma belke az kaldı zaten
Valla aynen öyle canim tebrik ediyoruz senibiz burda 1 mayısa gün sayıyoruz iyi duruyosun walla
nerdeeeeee hiçbişey yokHe ya bencede sanki kime güzel görünecem demibu arada belirti vs.basladimi 1 günde
psikolojiktirrBenım adet olmama yakın olan karın gurultularım başladı ya
İnşAllahh ya. Biede böyle hurultu gibide değil çıt çıt ses geliyor. Cok acayıp birşey.içeride bağırsaklarmı dövüşüşüyor anlamıyorum kı :)psikolojiktirr
bat mayıs değil mi bu kadar erken olmaz üşüttün mü yoksaİnşAllahh ya. Biede böyle hurultu gibide değil çıt çıt ses geliyor. Cok acayıp birşey.içeride bağırsaklarmı dövüşüşüyor anlamıyorum kı :)
Olabilir calışmalardan dolayı sık banyo yapıyoruz evde sogukbat mayıs değil mi bu kadar erken olmaz üşüttün mü yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?