Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Valla bende oyle kizlar cok fazla heyecan var sabah dedim bi yapsammi entrika olsun birazama dedim sen cikmadi diye üzülürsun huyumu biliyorum çünkükesinn yook derim

Valla bende oyle kizlar cok fazla heyecan var sabah dedim bi yapsammi entrika olsun birazama dedim sen cikmadi diye üzülürsun huyumu biliyorum çünkükesinn yook derim
Aynen canim bende öyleyim ya dayanamam yaparim diye evde test bile bulundurmuyorum

Kızlar bende ruyamda tekrar hsg masasina yatmistim doktorun gelmesini bekliyordum kimse yoktu odada hemsire ve ben hemsirede yemek yapıyorducok sacma demi ruyalar bazen sacma olabiliyorbirde özür dileyerek diyorum şeftali yiyordum ama nasil istahli yiyordum ya cok güzeldi sabah oldu dedim seftali olsada yesekkiz yoksa as mi eriyoruk

Bu gece demek ki herkes deisik ruyalar gormus bende kan tahlili yaptiriyorum 268 cikiyo sonucumo kadar mutlu oluyorum ki dr hamilemiyim simdi diyorum bana dogurmak uzeresin bile deyip dalga geciyo benimle bana birsuru ilac veriyodu bakalim hayra yormak lazim insallah hepimiz hamileyizdir

Hicbir belirti bulamazsam en son ruyalarimda as eririmya kizlar en erken iliskiden 10 gun sonra belli olurmuş tabiki kanda neti google fethettim ya hepsine baktim tek tek

Merhaba kizlar nasilsiniz dun yazamadim size aksam misafirim vardi onlar gittikten sonrada uyuya kalmisim ben kan ilaci kullaniyorum pesembe gunu eczaneden alirken testte alip 1 mayisa hazirliycam bakalim
Cnm kan dgerlerinden dolayımı kullanıyorsun yoksa pıhtılama içinmi?? Ben pazartesı günü gidip alıcam dabah uyanınca eczane yakın cunku :)

Ne olur ne olmaz diye fazla fazla test aldım koydum eve şu 1 mayısta inşallah silik milik artık ne olursa 2. Çizgiyi görürüz inşallahh allahhımmmmmmmm

Bos bos hayal mi kuruyoruz neniye hicbirimizde belirti yok ya daha erken miki cuma gününe baslar her halde yada bu hafta ici gercu illa belirti verecek diye birseyde yok

Ne olur ne olmaz diye fazla fazla test aldım koydum eve şu 1 mayısta inşallah silik milik artık ne olursa 2. Çizgiyi görürüz inşallahh allahhımmmmmmmm
Bende n11 den siparis vermistim 20 ovulasyon 6 gebelik testi 33.90 tl ye ovulasyon 3 4 tane kaldi gebeligi hic acmadim içim icimi yiyor

Aynen kizlar belirti olcak diye bisey yok ben grip oldum zaten artik belirti olsada hissetcem halim kalmadi

İlk düşüğümde adet günümü 2 gün kala göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu çokta sertleşmişti uyurken yan bile yatamıyordum başka hiçbir belirtim olmamıştı bu kimyasalda belim 2 gün ağrıdı ve adet gününe yaklaştıkça akıntım arttı sıvı bir şekilde kıvaımlı felan değildi sanırım öncesinde bi belirtim olmuyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…