- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
Al benden de o kadarBen cok heyecanlıyım kizlar
Aynen canim bende öyleyim ya dayanamam yaparim diye evde test bile bulundurmuyorumValla bende oyle kizlar cok fazla heyecan var sabah dedim bi yapsammi entrika olsun birazama dedim sen cikmadi diye üzülürsun huyumu biliyorum çünkü kesinn yook derim
Bende iyiyim Allah'a hamd olsunİyiyim tatlım sen nasılsın?:)
Cnm kan dgerlerinden dolayımı kullanıyorsun yoksa pıhtılama içinmi?? Ben pazartesı günü gidip alıcam dabah uyanınca eczane yakın cunku :)Merhaba kizlar nasilsiniz dun yazamadim size aksam misafirim vardi onlar gittikten sonrada uyuya kalmisim ben kan ilaci kullaniyorum pesembe gunu eczaneden alirken testte alip 1 mayisa hazirliycam bakalim
Canjm benim kan ve demirim dusuk o yuzden kullaniyorumCnm kan dgerlerinden dolayımı kullanıyorsun yoksa pıhtılama içinmi?? Ben pazartesı günü gidip alıcam dabah uyanınca eczane yakın cunku :)
Amin insallah hepimiz goruruz kizlarNe olur ne olmaz diye fazla fazla test aldım koydum eve şu 1 mayısta inşallah silik milik artık ne olursa 2. Çizgiyi görürüz inşallahh allahhımmmmmmmm
Bende n11 den siparis vermistim 20 ovulasyon 6 gebelik testi 33.90 tl ye ovulasyon 3 4 tane kaldi gebeligi hic acmadim içim icimi yiyorNe olur ne olmaz diye fazla fazla test aldım koydum eve şu 1 mayısta inşallah silik milik artık ne olursa 2. Çizgiyi görürüz inşallahh allahhımmmmmmmm
Bende kullnmıstım kn degerlerim 9 cıkmıstı. 3 ay kullandım ve 12 oldu. Gecen ölçtürdüm bu seferdd 13 olmuş :)Canjm benim kan ve demirim dusuk o yuzden kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?