Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bende cokk yorulmuşum kizlar olecem halsizliktenhep yatsam keske sabahta 12de uyansam nerdeeee yarin esim ise gidiyor kuzum artik sabahin 7sinde yanima gelir

Bende cokk yorulmuşum kizlar olecem halsizliktenhep yatsam keske sabahta 12de uyansam nerdeeee yarin esim ise gidiyor kuzum artik sabahin 7sinde yanima gelir
Yorulmussundur tabi :) belkide kuzun sabah 7de uyanmaz daha gec uyanacagı tutar:)

Hanımlar ben rüyamda doktora gidip kan tahlili yaptırdığımız ve sonucun 10 olduğunu hamile oldugumu gördüm. Acaba???? (

Adet tarihim 25 nisan canım cuma sabahı yapmıştım negatif çıktı erken olduğunu düşünüyorum ama bugün 5 gün var yapsam çıkar mı bilmiyorum 3 gün kala yapayım diyorum
Biz 1mayısta test yapıcaz beklerim diyorsan bizle yap ha bekleyemem diyorsan.adetinden 1ya da 2 gün önce yap cnm. Hayırlısı olsunn

Kzlar bnmde bat 27 nisan suanlik sadece ishal var baska brsey yok ekstra bnde ymurta tembelligi vardi sali qunu dktoruma qttiqimde yumurtaliklarn super dedi dzelms sanirim tabi uzun bir ilac tedavisinden snra cuma qtcem bebek tadevisne baslicaz bakalm hayrlisi o yuzden su anlik umudum yok ama tedaviden snra umarm hamis kalirim

Merhaba kizlar nasilsiniz dun yazamadim size aksam misafirim vardi onlar gittikten sonrada uyuya kalmisim ben kan ilaci kullaniyorum pesembe gunu eczaneden alirken testte alip 1 mayisa hazirliycam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…