ilginç bi belirtiOlabilir calışmalardan dolayı sık banyo yapıyoruz evde sogukama hep adete yakın oluyor bu. Her ay mı üşütüyorum
Yorulmussundur tabi :) belkide kuzun sabah 7de uyanmaz daha gec uyanacagı tutar:)Bende cokk yorulmuşum kizlar olecem halsizliktenhep yatsam keske sabahta 12de uyansam nerdeeee yarin esim ise gidiyor kuzum artik sabahin 7sinde yanima gelir
Aynenn oyle :)ilginç bi belirti
Adetin geçtimi geçtiyse test yap :)Hanımlar ben rüyamda doktora gidip kan tahlili yaptırdığımız ve sonucun 10 olduğunu hamile oldugumu gördüm. Acaba????(
Evet bublar belirti cnmBenim kasık ve bel ağrım var arada da batıyor gibi bu bir belirti sanirim
İstifra varsa işin içinde ben olsam test yapardımm :) adetine vsr mı daha??Bende de gelip gidio agri ara ara sabah sabAh hic bisey yemeden istifra ettim
Adetin geçtimi geçtiyse test yap :)
GünaydınGunaydınnn kızlarrr :)
Biz 1mayısta test yapıcaz beklerim diyorsan bizle yap ha bekleyemem diyorsan.adetinden 1ya da 2 gün önce yap cnm. Hayırlısı olsunnAdet tarihim 25 nisan canım cuma sabahı yapmıştım negatif çıktı erken olduğunu düşünüyorum ama bugün 5 gün var yapsam çıkar mı bilmiyorum 3 gün kala yapayım diyorum
Nasılsın cnm :)Günaydın
Adetim gecikeli 6 gun oldu hala ama iliski olali 10 gun oldu hamile degilimdir diye dusunuyorum :/İstifra varsa işin içinde ben olsam test yapardımm :) adetine vsr mı daha??
İyiyim tatlım sen nasılsın?:)Nasılsın cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?