Hadii yaaa :) bu arada meslek ne?? Calısıyomusunn??Eşimde izmir karşıyakalı bir ayağımızda izmirde :)
Kısmet olur belki bir gün görüşürüz canım sınıf öğretmenliğini bitirdim ama sertifika alıp zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum ccanım sen?Hadii yaaa :) bu arada meslek ne?? Calısıyomusunn??
Kısmetse görüşürüz inşAllah :) ben evdeyim abiye işliyorum. Eşim çalışmama izin vermiyorr sinir oluyormmKısmet olur belki bir gün görüşürüz canım sınıf öğretmenliğini bitirdim ama sertifika alıp zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum ccanım sen?
Benimkide aynı canım ama çalıştığım yerde kendisi müdür olduğu için izin veriyor yoksa mümkün değilKısmetse görüşürüz inşAllah :) ben evdeyim abiye işliyorum. Eşim çalışmama izin vermiyorr sinir oluyormm
Ben eşime senin calıştıgın yerde calısayım diyorum ona bile izin yokkBenimkide aynı canım ama çalıştığım yerde kendisi müdür olduğu için izin veriyor yoksa mümkün değil
Canım bizim okulda erkek yok şansım var yaniBen eşime senin calıştıgın yerde calısayım diyorum ona bile izin yokk
hayırlısıyla inşallah canım güzel isimmiş buda zor iş isim felanBuarada elasu kızıma koymak istediğim isim
O da guzell :)Eskisehir 25 kızlar 2 Mayıs inşallah gelmez adetim
Benım kızımın ismide ikra nuray oglumun ismide yekta çağan olucak Allah'ın izniyle:) isimleri hazır birtek kendilerini bekliyoruz. Teşrif gedip gelemediler bi :)Buarada elasu kızıma koymak istediğim isim
Kızlar iyi akşamlar benim bat 3 Mayıs belirtileriniz başladı mi
Insallah hamilesindir kuzum sen bizden oncesin haberlerini bekliyoruz
Canım benimde 6 gun gecikmem var aşırıda gaz hemde cok sık oluyo hamile olabilirmiyimKızlar iyi akşamlar benim bat 3 Mayıs belirtileriniz başladı mi
Evet ya herşey hazır ama gelemediler bi türlüBenım kızımın ismide ikra nuray oglumun ismide yekta çağan olucak Allah'ın izniyle:) isimleri hazır birtek kendilerini bekliyoruz. Teşrif gedip gelemediler bi :)
canım 6 gün geçmiş neyi bekliyorsun yapsana bi testCanım benimde 6 gun gecikmem var aşırıda gaz hemde cok sık oluyo hamile olabilirmiyim
Test ypmadın mı hiç??Canım benimde 6 gun gecikmem var aşırıda gaz hemde cok sık oluyo hamile olabilirmiyim
Gecikmem 2 gun olfugunda yaptim negetif ciktiTest ypmadın mı hiç??
Bi tane yaptim fakat 2gun gecikmem vardi negatif cikti biraz daha bekliyim diyorumcanım 6 gün geçmiş neyi bekliyorsun yapsana bi test
Kn testi yaptırsana o zaman :)Gecikmem 2 gun olfugunda yaptim negetif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?