Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlar 8 nisanda rahim filmi cektirdim yumurtlama gunumu degerlendirdik bat 29 nisan ama hic belirti yok aksine bata 10 gun kala yuzumde vucudumda bi suru sivilce cikti bu ayda olmadi galiba;(

selam kızlar benim batta yarın dün sabah dayanamayıp test yaptım sonuç negatif olsaydı çıkardı herhalde bugünde adet belirtilerim başladı yarın olurum kesin. Allahım tez zamanda verir inşallah bebişlerimizi

İnşallahh canımm inşallahhhh

Kizlar 8 nisanda rahim filmi cektirdim yumurtlama gunumu degerlendirdik bat 29 nisan ama hic belirti yok aksine bata 10 gun kala yuzumde vucudumda bi suru sivilce cikti bu ayda olmadi galiba;(
Kiminde hic belirti vermiyor canım insallah seninde oyle olur

Bende de hicbir belirti yok sadece şişkinlik var kasik bölgemde o da bugun yok gibi dune kadar vardi bugün gitti akıntı problemi olan yok mu aranizda kizlar???

Insallah aramızdan birileri gebe çıkar mutlulugumuzu paylaşıriz kizimdaki tek belirti adet gecikmesiydi ve fena halde istahim artmıştı tabi yeni ewlisin bilmiyorsun da o zamanlar sene 2009 bu kadar antin kuntin isler yoktu ki hamile kaliyirduk doguruyorduk 2.kurtajimda sene 2016 felaket bel agrim olmustu akinti vs.hicbir belirtim olmadi 3.dış gebelikte hic mide bulantim olmadi ondada su gibi akıntim olmustu baska hic belirti yoktu su ana bakıyorum sadece siskinlik baska da hicbir belirti yok

Benim de 20siydi yumurtlama günüm, bugun denemenin son günü, tuttu tuttu tutmadı önümüzdeki aya artık, ilk denememiz, Allah ayarlamıştır bir şekilde diyorum, her şeyin Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…