Ooo masallah canim ne güzel benim ki baya dusuk kurtaj oldum ya o zaman 7 ye dustuBende kullnmıstım kn degerlerim 9 cıkmıstı. 3 ay kullandım ve 12 oldu. Gecen ölçtürdüm bu seferdd 13 olmuş :)
Benımdd düşüktn sonra 9 oldu zaten :) inşAllah sifa olsun haplarOoo masallah canim ne güzel benim ki baya dusuk kurtaj oldum ya o zaman 7 ye dustu
Insallah canim insallahBenımdd düşüktn sonra 9 oldu zaten :) inşAllah sifa olsun haplar
Aminn canımmAllah isteyen herkese versin ins aratmasin rabbim
İnşallahh canımm inşallahhhhselam kızlar benim batta yarın dün sabah dayanamayıp test yaptım sonuç negatifolsaydı çıkardı herhalde bugünde adet belirtilerim başladı yarın olurum kesin. Allahım tez zamanda verir inşallah bebişlerimizi
Kiminde hic belirti vermiyor canım insallah seninde oyle olurKizlar 8 nisanda rahim filmi cektirdim yumurtlama gunumu degerlendirdik bat 29 nisan ama hic belirti yok aksine bata 10 gun kala yuzumde vucudumda bi suru sivilce cikti bu ayda olmadi galiba;(
Olsada ben hamile kalmam yani hep sonuç negatife alıştım canım o yüzden yok yani sanmam o yüzden dikkate almym :))Şişkinlik kasık ağrın bel ağrın wc ye sık gitme göğüs hassasiyetin hicbirsey mi yok
Yok şimdilik, sag kasimda hafif batma var dolabi duzenlerken olduBende de hicbir belirti yok sadece şişkinlik var kasik bölgemde o da bugun yok gibi dune kadar vardi bugün gitti akıntı problemi olan yok mu aranizda kizlar???
Bende kasik batmasi olsa kesin teşhisi koymuştumYok şimdilik, sag kasimda hafif batma var dolabi duzenlerken oldu
Bat 4 mayis ,11 nisandan beri hergun iliskiye girdikBende kasik batmasi olsa kesin teşhisi koymuştumadete kac gun var canim bat ne zaman???
10 12 14 16 18 bittiBat 4 mayis ,11 nisandan beri hergun iliskiye girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?