Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sağlık Bakanlığına şikayet dilekçesi yazabilirsin canm yeteri kadar ilgilenmiyorsa doktor umursamaz halde ise sonucta sen yönlendirmesi gerek
Doktorum cok iyi bi doktordu. Hastane olrak düşüklerde sadece bu genlere bakıyorlarmış. Bana özel degil yani cnm. Ama ben bikseydim gitmezdim sadece 2 sine baktıklarını

Isteyim yine pazar pazar cok cok cok cok afedersiniz affiniza sığınarak birsey danışmak istiyorum

Su yasima kadar hic yaşamadığım birsey diyecegim vajinal yanma nasil birsey tarif bile edemiyorum bile oturamiyorum bildiğin sanki ates yaniyo nasil birseydir bu ya ne garip tarif edemiyorum mantar enfeksiyonu belirtisimidir ki

Su yasima kadar hic yaşamadığım birsey diyecegim vajinal yanma nasil birsey tarif bile edemiyorum bile oturamiyorum bildiğin sanki ates yaniyo nasil birseydir bu ya ne garip tarif edemiyorum mantar enfeksiyonu belirtisimidir ki
Akıntı var mı canım?

Çok sinirliyim çok ovülasyon dönemindeyim verimli zamanlarım beyfendinin modu düşükmüş siniri bozukmus ona yanasmıcakmısım sen istemezsin yanasır istersin uzaklaşır bu ayda hayal kırıklıgı

sabaha karşı sokul yanına canım.sabah daha iyi spermler açısından.
gülerim ağlanıcak halime yok ya brnm koca inat anacım değişik bi tip dahada üstlenmem döner kıcımı yatarım nasıl olsa onun bana sokulacagı günlrr yakın ozamanda brn ona vercem cevabımı neysr artıkın bidahaki aylara inş

canım ıdral yolları enfeksıyonu belırtısı bunlar ıdralde yanma yapar yaparken ve devamlı yanar sureklı wc gıtme ıstegı olusur ama tuvaletın gelmemıstır damla damlada olsa cok yapmaya calısırsın
bazen karın agrısıda yapar ben bellı donemler olurdum ceken bılır yanı
ıdral testınde enfeksıyon cıkacaktır muhtemelen doktora gıttıgın ıdral testı yapar cunkı yanma buna işaret antıbıyotık verıcektır bıde toz sulandırıp ıcılen bırsey cok pıs bısı sınır bozucudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…