Doktorum cok iyi bi doktordu. Hastane olrak düşüklerde sadece bu genlere bakıyorlarmış. Bana özel degil yani cnm. Ama ben bikseydim gitmezdim sadece 2 sine baktıklarınıSağlık Bakanlığına şikayet dilekçesi yazabilirsin canm yeteri kadar ilgilenmiyorsa doktor umursamaz halde ise sonucta sen yönlendirmesi gerek
Akıntı var mı canım?Su yasima kadar hic yaşamadığım birsey diyecegim vajinal yanma nasil birsey tarif bile edemiyorum bile oturamiyorum bildiğin sanki ates yaniyo nasil birseydir bu ya ne garip tarif edemiyorum mantar enfeksiyonu belirtisimidir ki
Malesef sari akintiAkıntı var mı canım?
akintin varsa dr. ile görüş canim. gerci yesil akinti sıkıntı derler ama.Malesef sari akinti
akintin varsa dr. ile görüş canim. gerci yesil akinti sıkıntı derler ama.
Sarı akıntı ve yanma varsa enfeksiyon olabilir. Geciktirmeden doktora git bence koku falan da varsa sıkıntıMalesef sari akinti
iltihap vardır cnmTeşekkür ederim kizlar Allah razi olsun her wc den sonra hissediyorum birden yanmaya başlıyor ve cok huzursuz ediyor
Yarinn allah nasip ederse gideyim bakayimiltihap vardır cnm
nasil oldun canim sen giremedim epeydir.Yarinn allah nasip ederse gideyim bakayim
Saglık ocagıda bakar cnmYarinn allah nasip ederse gideyim bakayim
sabaha karşı sokul yanına canım.sabah daha iyi spermler açısından.Çok sinirliyim çok ovülasyon dönemindeyim verimli zamanlarım beyfendinin modu düşükmüş siniri bozukmus ona yanasmıcakmısım sen istemezsin yanasır istersin uzaklaşır bu ayda hayal kırıklıgı
gülerim ağlanıcak halime yok ya brnm koca inat anacım değişik bi tip dahada üstlenmem döner kıcımı yatarım nasıl olsa onun bana sokulacagı günlrr yakın ozamanda brn ona vercem cevabımı neysr artıkın bidahaki aylara inşsabaha karşı sokul yanına canım.sabah daha iyi spermler açısından.
canım ıdral yolları enfeksıyonu belırtısı bunlar ıdralde yanma yapar yaparken ve devamlı yanar sureklı wc gıtme ıstegı olusur ama tuvaletın gelmemıstır damla damlada olsa cok yapmaya calısırsınSu yasima kadar hic yaşamadığım birsey diyecegim vajinal yanma nasil birsey tarif bile edemiyorum bile oturamiyorum bildiğin sanki ates yaniyo nasil birseydir bu ya ne garip tarif edemiyorum mantar enfeksiyonu belirtisimidir ki
Merkez canım eski vilayet sehitduran annem yumurtalık babam Karaisalı dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?