hadi bakalım insallah guzel.haber verirsin.kızlar bugün hala adet olmadım sadece bi kez korunmasız oldu o da tutmuştur inşallah...
hadi bakalım insallah guzel.haber verirsin.
:) Tömek bizim köyoohh benim babada karaisalıdan akraba olaydık
Kuzum aksamlari 8 de mesai bitiyor ewe gelmem 9 sonra başlıyor ew temposu zar zor bakıyorum bugunde ewdeydum gec kalktimnasil oldun canim sen giremedim epeydir.
Bizim saglik ocagi allahlik yani sadece haftanin 1 gunu kan ve idrar alıyor ve dolmuşa gitmem lazım yakin değil arti oldugu da mechul bos bos geri dönebilirim bugun gitmedim bakalim aksama hast.aciine mi gitsem normal hastSaglık ocagıda bakar cnm
Valla canim genelde bizde böyleyizÇok sinirliyim çok ovülasyon dönemindeyim verimli zamanlarım beyfendinin modu düşükmüş siniri bozukmus ona yanasmıcakmısım sen istemezsin yanasır istersin uzaklaşır bu ayda hayal kırıklıgı
Kuzum enfeksiyon zaten nerdeyse 2 ayda 1 düzenli olarak yasarim da sanki bu cok farkli vajinal yanma oluyor diyorum mantar boylemi oluyor hic mantar yaşamadım dcanım ıdral yolları enfeksıyonu belırtısı bunlar ıdralde yanma yapar yaparken ve devamlı yanar sureklı wc gıtme ıstegı olusur ama tuvaletın gelmemıstır damla damlada olsa cok yapmaya calısırsın
bazen karın agrısıda yapar ben bellı donemler olurdum ceken bılır yanı
ıdral testınde enfeksıyon cıkacaktır muhtemelen doktora gıttıgın ıdral testı yapar cunkı yanma buna işaret antıbıyotık verıcektır bıde toz sulandırıp ıcılen bırsey cok pıs bısı sınır bozucudur
Acile git ama baya altının yandıgını falan soyle. Anca oyle bakarlar.Bizim saglik ocagi allahlik yani sadece haftanin 1 gunu kan ve idrar alıyor ve dolmuşa gitmem lazım yakin değil arti oldugu da mechul bos bos geri dönebilirim bugun gitmedim bakalim aksama hast.aciine mi gitsem normal hast
fff kadin doğuma gitmesem normal acile gitsem olmami yaAcile git ama baya altının yandıgını falan soyle. Anca oyle bakarlar.
Hay ben bunların icine ... al birini vur ötekine normal zamanda ne taklalar atarlar biz isteyince yol basım agrıyo yok kafam bozuk gelde cıldırma ama bunun rövanşıda varValla canim genelde bizde böyleyizgeçen ay da ben öyleydim beyfendinin keyfini bekliyoruz acelesi yokmus bilmem neymiş adama anlatıyorum yumurtlama döneminde olmasi lazimmis diye kalkmis oncekileri o zamanda mi yaptik buda yeni çıktı hep kk dakiler kafanı bulandırıyor diyip isin içinden çıkıyor anlatamıyorum bir türlü inada bindiriyor cok üstüne dusmeyecekmisim beyfe dinin içinden geldigi zaman olacakmış
Normal acilde bakar cnmO
fff kadin doğuma gitmesem normal acile gitsem olmami ya
Aynen oyle canim ilk etapta onlar önemli biz bu konuda cok tartışıyoruz ben sadece önemli günlerde istarci oluyorum o da (yumurtlama) dönem bitince diyo bu konuda cok tartışırız hep ben hep ben senin dediğin istediginin bir önemi yokHay ben bunların icine ... al birini vur ötekine normal zamanda ne taklalar atarlar biz isteyince yol basım agrıyo yok kafam bozuk gelde cıldırma ama bunun rövanşıda var
Bizimki güzel yemeğini yedi simdi yatıyorNormal acilde bakar cnm
Anlamadım cnm :)Bizimki güzel yemeğini yedi simdi yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?