Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Çok sinirliyim çok ovülasyon dönemindeyim verimli zamanlarım beyfendinin modu düşükmüş siniri bozukmus ona yanasmıcakmısım sen istemezsin yanasır istersin uzaklaşır bu ayda hayal kırıklıgı
Valla canim genelde bizde böyleyiz geçen ay da ben öyleydim beyfendinin keyfini bekliyoruz acelesi yokmus bilmem neymiş adama anlatıyorum yumurtlama döneminde olmasi lazimmis diye kalkmis oncekileri o zamanda mi yaptik buda yeni çıktı hep kk dakiler kafanı bulandırıyor diyip isin içinden çıkıyor anlatamıyorum bir türlü inada bindiriyor cok üstüne dusmeyecekmisim beyfe dinin içinden geldigi zaman olacakmış

Kuzum enfeksiyon zaten nerdeyse 2 ayda 1 düzenli olarak yasarim da sanki bu cok farkli vajinal yanma oluyor diyorum mantar boylemi oluyor hic mantar yaşamadım d
Ya tahmin iste

Bizim saglik ocagi allahlik yani sadece haftanin 1 gunu kan ve idrar alıyor ve dolmuşa gitmem lazım yakin değil arti oldugu da mechul bos bos geri dönebilirim bugun gitmedim bakalim aksama hast.aciine mi gitsem normal hast
Acile git ama baya altının yandıgını falan soyle. Anca oyle bakarlar.

Ben de gunume karar veremedim. En son 15 nisanda oldum adet ama son zamanlar çok uzun süren adetlerim hacamat nedeniyle 12 güne kadar inmişti çok şükür. Fakat bu ay yine uzadı ve 18 gün oldum. O yuzden bir sonraki adet ne zaman gelir bilmiyorum. Yine acabalar başladı adet yaklaşıyor. Bu sefer adet olsam da klomen kullansam bari

Klomen benzeri diğer ilaçların farkı ne acaba femara kullanan olmuş. Evde de klomen var. Kullanasim geliyor artık bu ay.

ya ben hala adet olmadım test yapsam çıkarmı döllendiyse bile kaç günde olurki biliosunuzki ben adetten 6 gün önce halvet oldum

Hay ben bunların icine ... al birini vur ötekine normal zamanda ne taklalar atarlar biz isteyince yol basım agrıyo yok kafam bozuk gelde cıldırma ama bunun rövanşıda var

Hay ben bunların icine ... al birini vur ötekine normal zamanda ne taklalar atarlar biz isteyince yol basım agrıyo yok kafam bozuk gelde cıldırma ama bunun rövanşıda var
Aynen oyle canim ilk etapta onlar önemli biz bu konuda cok tartışıyoruz ben sadece önemli günlerde istarci oluyorum o da (yumurtlama) dönem bitince diyo bu konuda cok tartışırız hep ben hep ben senin dediğin istediginin bir önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…