Yani sozde hastaneye gidelim dedim vurdu kafayı yattiAnlamadım cnm :)
:) Az daha konuşsak akraba cikicaz :)söğütlü bizimkide
Sen tek git cnm :)Yani sozde hastaneye gidelim dedim vurdu kafayı yatti
Belirtisi gebe kalamama oluyor. Ama biri tıkalı digeri acıksa yinede gebelik sansı var 2 de tıkalıysa gebe kalamazKızlar tüpler tıkalı olursa kadında normal adet düzeni oluyor mu? Ne gibi belirtiler oluyor? Böyle bir sorunu olan var mı aranızda?
Ya hic sewmedigim varsa hast.tek gitmekSen tek git cnm :)
Tuplerin tıkalı olmasi yumurtlamani da etkilemez adetini de etkilemez eger tuplerin açılma ihtimali varsa laparoskopiyle açarlar yoksa direk tup bebek olur diye biliyorumKızlar tüpler tıkalı olursa kadında normal adet düzeni oluyor mu? Ne gibi belirtiler oluyor? Böyle bir sorunu olan var mı aranızda?
hoşgeldin ben de geldim. dizi reklama girince bi bakayim dedim.Ben geldımm beybiler :)
İçerdemi izliyorsun :)hoşgeldin ben de geldim. dizi reklama girince bi bakayim dedim.
yok isimsizlerİçerdemi izliyorsun :)
Anladmm cnm :)yok isimsizler
nefesim.kesildi izlerken.Anladmm cnm :)
Ben hiç izlemedım o diziyinefesim.kesildi izlerken.
ya viransehirde ve derikte olan olaylari anlatiyor canim. ben o zamanlar viransehirde gorev yapiyordum. izleyince o gunleri tekrardan yasiyir gibi hissediyorum. bazen diyorum ne kadar cesaretliymisim o zamanlar. simdi kendimde o cesareti bulamiyorum.Ben hiç izlemedım o diziyi
İzlemedigim için birşey diyemicem. Ama tabikide insanın duygularo depreşince duygusallıga geçiş yapıyor. Hatırlıyor ve orda yasadıkları canlanıyorya viransehirde ve derikte olan olaylari anlatiyor canim. ben o zamanlar viransehirde gorev yapiyordum. izleyince o gunleri tekrardan yasiyir gibi hissediyorum. bazen diyorum ne kadar cesaretliymisim o zamanlar. simdi kendimde o cesareti bulamiyorum.
genelde mantar kasıntıyla ortaya cıkabılıyor kımındede kasıntı olmaz... aşırı yanma varsa ya enfeksıyonun yuksek oldugunu gosterıyor yada ılıskı sırasında tahrıs ve yaralanma olusmus olabılır doktora gıtmelısın canım cekılmez bı durum annemın ılerleyıp kanında enfeksıyon cıkmıstı acıle tıtreye tıtreye atesler ıcınde gıttık ıdral yolu enfeksıyonu bu sekılde ılerlemısKuzum enfeksiyon zaten nerdeyse 2 ayda 1 düzenli olarak yasarim da sanki bu cok farkli vajinal yanma oluyor diyorum mantar boylemi oluyor hic mantar yaşamadım d
Ya tahmin iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?