- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
iki gun daha bekle canim olmazsa doktorunla görüş.herkese günaydın kızlar...ben dayanamadım bugün test yaptım ve tabiiki negatif ve hala adet olmadım negatif çıkmasaydı şimdi uçuodum ama çöktüm resmen ya kist varsa bende
iki gun daha bekle canim olmazsa doktorunla görüş.
Insallah hamissindir canim bende ayin 30 randevu aldım bakalim nolcak
Insallah hamissindir canim bende ayin 30 randevu aldım bakalim nolcak
Insallah kuzum once hic olmayanlara sonra da benim gibi 2.düşünenlere versin Rabbiminşallah sende rahata kavuşursunda bir an evvel bebişlerimizi beraber alırız kucaklarımıza....
Insallah canim Allah gönlüne göre versinben kan tahlili verdim yarın çıkarmış sonuçlar inşallah pozitiftir...
Elinde barkodun varsa netten bak sonuclara cıkmıstır :)ben kan tahlili verdim yarın çıkarmış sonuçlar inşallah pozitiftir...
hadi insallah guzel haberler verirsin.ben kan tahlili verdim yarın çıkarmış sonuçlar inşallah pozitiftir...
fitil verecek. ben diyeyim.Insallah hamissindir canim bende ayin 30 randevu aldım bakalim nolcak
cikmistir canim sonucun. barkod varsa netten bak istersen.inşallah sende rahata kavuşursunda bir an evvel bebişlerimizi beraber alırız kucaklarımıza....
brlime degilde benim de rahim de var bisiler. ignelenme oluyo surekli. bazen cok aci veriyo.oldugu yerde kaliveriyorum.Iyi akşamlar arkadaşlar ya bişey sorucam ara ara belime ağrı giriyor yani ağrıdan kastım iğne saplanır gibi. Bir de arada yine böyle hafif kasik ağrısı oluyor bilgisi olan varmı acaba
Geçmiş olsun cnmbrlime degilde benim de rahim de var bisiler. ignelenme oluyo surekli. bazen cok aci veriyo.oldugu yerde kaliveriyorum.
Ne icin kiz?fitil verecek. ben diyeyim.
yanma var dedin ya ben.onun icin gidion zannettim.Ne icin kiz?
cikmistir canim sonucun. barkod varsa netten bak istersen.
Yok tatlim ben cok sorumsuzum hast.konusunda en son dk.beklerim o gunden sonra azaldi ve simdi yok oldu ama o gun tüm gün yanmayi hissettimyanma var dedin ya ben.onun icin gidion zannettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?