Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlarr nasilsiniz bu aralar herkesin performansı cok düşükbende bir nevi depresyondayım canım cok sıkılıyor ne yapayim ben ya koca desen bebek kelimesini ettirmiyor kizim desen surekli peşimde karnimi öpüyoranlatilamayacak kadar doluyum cok daraliyorum birde annemler 1 yil bekle diyor iyice sinirleniyorum zaten bizimkinin umrunda degil birde onun yaninda diyorlar

Annemdeyim annemle oturuyoruz ama cok daraliyorum ben yarin kizimin gösterisi var kep atacaklar cok mutluyum ama çoğunun kardeşi var kesin hepsi gelir sıkıntım yarin başlıyor icim içimi yiyor yine basa doncez herkes kardeşine sarilacak bizimki de bana offf bu aralar son 2 haftadir kizim herşeye ağlar oldu hicbirsey yok surekli surat düşük ne desen cok duygusal hep ağlıyor

Sizden başka paylaşacak kimsem yok anneme anlatsam nerdeyse ben suçlu ben takıntılı çıkacağımne yapayım ben hic bilmiyorum inanin kafam o kadar dolu ki iyiki varsınız burdan stres atıyorum

Sizden başka paylaşacak kimsem yok anneme anlatsam nerdeyse ben suçlu ben takıntılı çıkacağımne yapayım ben hic bilmiyorum inanin kafam o kadar dolu ki iyiki varsınız burdan stres atıyorum
Kıyamam prensese canım babaların zayıf noktaları çocukları kızının yasadıgı psikolojiyi görmesini sağla belki iknaolur

Ayni stresi bende yaşıyordum takı bir hafta öncesine kadar kızım 6 yaşında sınıfta herkesin kardeşi var benim neden yok diye yakirmalar devamli sürüyordu hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamiyordum 1.5 sene boyunca çok uğraştım 2 aşılama yaptırdım ama ise yaramadı takı bu ay çok şükür hamile olduğumu ogrendim.allah isteyen herkese nasip etsin.bol bol dua en büyük ilaç

Ne 1 yılı yaşım gecıyor de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…